Έντονα εξέφρασε την άποψή της στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, μετά τα χθεσινοβραδυνά επεισόδια στη Λεμεσό.

Όπως σημειώνει η βουλεύτρια:

Οι εικόνες που είδαμε στη Λεμεσό είναι προσβλητικές για κάθε άνθρωπο.Τουλάχιστον δυο παραιτήσεις έπρεπε να τεθούν ενώπιον του Προέδρου Χριστοδουλίδη σήμερα για λόγους Αρχής ή έπρεπε να της απαιτήσει ο ίδιος.

Το γεγονός ότι παρακολουθούμε το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται καταμαρτυρεί ανεπάρκεια, ανικανότητα, το λιγότερο, και κεφάλια έπρεπε να πέσουν. Μερί ποτέ; μέχρι να θρηνήσουμε νεκρούς; Αυτή είναι η αστυνομία που θέλετε κύριε Πρόεδρε; Καιρός να κυβερνήσετε. Από δηλώσεις χόρτασε ο Κυπριακός λαός. Οσο θέλετε Καταδικάστε με λόγια . Επί της ουσίας τι κάνετε; .

Και αναμένω από τα κόμματα να σας υποδείξουν τις παραιτήσεις που έπρεπε να ζητήσετε για να αποκαταστήσετε το Κύρος της κυβέρνησης και αν δεν το κάνουν τότε θα συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο. Ντροπή για αυτά που ζούμε στη χώρα μας. Ντροπή