Λύνει τον γόρδιο δεσμό στο Δήμο Παραλιμνίου η Πινδάρου με τη στήριξη της  υποψηφιότητας του Γιώργου Νικολέττου για τη Δημαρχία. Στην απόφαση αυτή κατέληξε το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος σήμερα το πρωί προτείνοντας τον στο Πολιτικό Γραφείο για επικύρωση. 

Η υποψηφιότητα του αναμένεται ότι θα έχει τη στήριξη και της Δημοκρατικής Παράταξης. Για αυτό το λόγο και η τελική απόφαση θα ληφθεί στο Πολιτικό Γραφείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος σε σημερινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου συνεχίστηκε η αξιολόγηση της πορείας της Παράταξης προς τις επερχόμενες τοπικές εκλογές. Σε ό,τι αφορά ειδικότερα τον Δήμο Παραλιμνίου-Δερύνειας αποφασίστηκε όπως προταθεί ο κ. Γιώργος Νικολέττος για επικύρωση προς το Πολιτικό Γραφείο.

«Για την εν λόγω εισήγηση του Εκτελεστικού Γραφείου λήφθηκαν υπόψη:

1. Τα αποτελέσματα τριών αξιόπιστων ερευνών στις οποίες καταδεικνύεται πως ο κ. Νικολέττος κερδίζει σε όλα τα πιθανά σενάρια. 

2. Την πρόθεση άλλων πολιτικών δυνάμεων για υποστήριξη της ίδιας υποψηφιότητας, και

3. Την καταστατική πρόνοια που εφαρμόστηκε για ολόκληρη την Κύπρο, η οποία επισημαίνει πως σε περίπτωση συνεργασίας κομμάτων αποφασίζει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος και δεν διενεργούνται ενδοκομματικές εκλογές».