Έξαλλος με τον τρόπο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον αντιμετωπίζει παρουσιάστηκε ο γγ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου στο πρόγευμα εργασίας με δημοσιογράφους που διοργάνωσε η Εζεκία Παπαϊωάννου σήμερα το πρωί.

Σχολιάζοντας το θέμα της επιστολής που απέστειλε στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για το θέμα της εγκυκλίου του Υπουργείο Παιδείας για τις εκδηλώσεις μνήμης με αφορμή των 50χρόνων από την τουρκική εισβολή και τη μη αναφορά στο πραξικόπημα που προηγήθηκε, ο γγ του ΑΚΕΛ δήλωσε ότι περιμένει την απάντηση του Προέδρου.

«Πρέπει να σημειώσω με πολλή δυσφορία ότι ο Πρόεδρος δεν απαντά στις επιστολές του αρχηγού του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, της μόνης αντιπολίτευσης του τόπου», δήλωσε ο Στέφανος Στεφάνου. «Αυτό δεν ανήκει ούτε στη σφαίρα της δεοντολογίας. Εγώ δεν περιμένω προσωπικά από τον Πρόεδρο. Έχουμε όμως κάποια ζητήματα που είναι πολύ σοβαρά», είπε, σημειώνοντας ότι το ΑΚΕΛ εξαντλεί κάποιες ενέργειες με αρμόδιους Υπουργούς που επίσης στέλνει επιστολές και δεν παίρνει απάντηση.

«Κι αν τους Υπουργούς και τους λειτουργούς μπορείς να τους φέρεις στη Βουλή, τον Πρόεδρο δεν μπορείς να τον φέρεις στη Βουλή. Δεν είναι ωραίο και όμορφο όταν σου στέλνει μία επιστολή ο γγ του ΑΚΕΛ που είναι το κόμμα της αντιπολίτευσης να μη δίνεις απάντηση. Και δεν παίρνω απάντηση και αυτό το σημειώνω με πολλή δυσφορία», τόνισε ο γγ του ΑΚΕΛ.