Δεν είναι και το καλύτερο όταν μπαίνει κανείς στο αεροπλάνο και βρίσκει όλα τα ντουλάπια για τις χειραποσκευές γεμάτα. Πόσο πιθανό είναι όμως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι εκεί κρύβεται μια αεροσυνοδός;

Κι όμως, αυτό συνέβη σε πτήση της Southwest Airlines, από το Νάσβιλ με προορισμό τη Φιλαδέλφεια. Εκπληκτοι οι επιβάτες ανακάλυψαν ότι μια αεροσυνοδός είχε κρυφτεί μέσα σε ντουλάπι πάνω από τις θέσεις. Μία γυναίκα που ταξίδευε με την πτήση κατέγραψε το στιγμιότυπο σε βίντεο. Η αεροσυνοδός ήταν μέσα στο ντουλάπι για τουλάχιστον δέκα λεπτά, σύμφωνα με τους επιβάτες.

Η ανακοίνωση της εταιρείας για την αεροσυνοδό

Η Southwest Airlines σε ανακοίνωσή της απέδωσε το συμβάν με την αεροσυνοδό στην τάση των υπαλλήλων της να κάνουν… πλάκα.

«Οι εργαζόμενοί μας είναι γνωστοί για την επίδειξη του χιούμορ τους και για τις μοναδικές προσωπικότητές τους. Σε αυτή την περίπτωση, μία από τις αεροσυνοδούς μας προσπάθησε να διασκεδάσει τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της επιβίβασης. Βέβαια, αυτή δεν είναι η κανονική διαδικασία και τα πληρώματά μας πάντα έχουν την ασφάλεια ως κορυφαία προτεραιότητα», ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή: philenews / iefimerida.gr