Σε εσωτερική αιμορραγία οφείλεται ο θάνατος της 10χρονης Νελίνα Φακλίσκα, η οποία έχασε χθες το απόγευμα τη ζωή της, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στην Πάφο.
 
Νεκροτομή επί της σορού διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.
 
Η άτυχη 10χρονη, ο θάνατος της οποίας βύθισε στο πένθος το Παγκύπριο, χτυπήθηκε χθες από αυτοκίνητο, στην προσπάθειά της να διασταυρώσει πολυσύχναστη λεωφόρο στην Πάφο.
 
 
Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο παππούς της 10χρονης τη συνόδευε από το σχολείο της μέχρι τη διάβαση πεζών της λεωφόρου, προκειμένου να διασταυρώσει το δρόμο για να μεταβεί στο σπίτι της. Βέβαιος ότι από την διάβαση πεζών το παιδάκι δεν διέτρεχε πλέον κίνδυνο, ο παππούς άφησε την εγγονή του και επέστρεψε πίσω. Δυστυχώς όμως, υπό συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο τραυμάτισε θανάσιμα τη μικρή πριν προλάβει να περάσει στην απέναντι πλευρά του δρόμου, με προσωπικά είδη που κρατούσε να έχουν σκορπιστεί στην άσφαλτο μεγεθύνοντας την εικόνα της τραγωδίας.
 
Η 70χρονη οδηγός του οχήματος, μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο. Εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, το οποίο και θα εκτελεστεί μόλις το επιτρέψουν οι θεράποντες ιατροί.
 
Πηγή: philenews