Αύριο αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση για το αν θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Λάρνακας ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του philenews.com  από το περιβάλλον του κ. Ευαγγελίδη, σημειώνοντας παράλληλα, πώς η απόφαση του θα είναι ανεξάρτητη των όποιων αποφάσεων του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει καταλήξει οριστικά στην απόφαση του, παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες που διαρρέουν από την Πινδάρου θεωρούν δεδομένη την υποψηφιότητα του.

Το γεγονός ότι χθες έκλεισε το θέμα της υποψηφιότητας Δημάρχου Λάρνακας για τον ΔΗΣΥ είναι ένα καθοριστικό στοιχείο που ενισχύει τις πιθανότητες υποψηφιότητας του Ευάγγελου Ευαγγελίδη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ένας από τους όρους που είχε θέσει. Δεν επρόκειτο δηλαδή να μπει στην μάχη χωρίς προηγουμένως να είχε ανακοινωθεί υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας από πλευράς Δημοκρατικού Συναγερμού.

Σημειώνεται ότι ο Ευάγγελος Ευαγγελίδης είχε καταγράψει αρκετά ψηλά ποσοστά αποδοχής στην εσωκομματικής δημοσκόπησης που έγινε για τη θέση του προέδρου του Επαρχιακού Συμβουλίου Λάρνακας.