Δεν έλειψαν και τα… «περίεργα» μπροστά και πίσω από τις κάμερες κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

– Ο υποψήφιος Αντρέας Μαυρογιάννης και ο Δημήτρης Δημητρίου του ΔΗΣΥ, είχαν σύντομη συνομιλία σε φιλικό πνεύμα, αφού και οι δύο ψήφισαν στο ίδιο εκλογικό κέντρο.

– Μερίμνησε ακόμη και για πετρέλαιο θέρμανσης ο Έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου στην κοινότητα Φοινιού της Λεμεσού. Όπως πληροφορείται το Philenews, δεν υπήρχε πετρέλαιο στη θέρμανση στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Φοινιού με αποτέλεσμα η αίθουσα να είναι παγωμένη. Με οδηγίες του Έπαρχου το θέμα έληξε καθώς μεταφέρθηκαν πέντε μπιτόνια με πετρέλαιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: LIVE / Η Κύπρος στις κάλπες για τον νέο Πρόεδρο

– Στον Παλιόμυλο έπεσε προσωρινά το ρεύμα.

– Στην κοινότητα Πλατανίσκια ψηφοφόρος πήγε από τις 6:50 έξω από το εκλογικό κέντρο και απαιτούσε να ψηφίσει.

– Ο υποψήφιος Αχιλλέας Δημητριάδης δώρισε το λεωφορείο, που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό, που διαχειρίζεται το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στο αεροδρόμιο Λευκωσίας. Όπως και στη μέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων, ο κ. Δημητρίαδης συνοδευόταν από το σκυλάκι… Σκάι.

-Σε εκλογικό κέντρο, ψηφοφόρος κατήγγειλε ότι φαινόταν πίσω από το παραβάν, με αποτέλεσμα να γίνουν οι ανάλογες διαδικασίες για να επιλυθεί το πρόβλημα.

-Γυναίκα που επιχείρησε να φωτογραφίσει το ψηφοδέλτιό της, «πιάστηκε» όταν της έπεσε το κινητό μέσα στο παραβάν.

-Ψηφοφόρος μετέβη στο εκλογικό κέντρο, άφησε το κινητό του τηλέφωνο έξω από το εκλογικό κέντρο και είχε… δεύτερο κινητό κρυμμένο πάνω του.