Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση της Υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου που υπέστη ανεύρυσμα εγκεφαλικής αρτηρίας, έστειλαν πολιτικά πρόσωπα.

Την είδηση έκανε αρχικά γνωστή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτηση του στο Twitter, στην οποία ανέφερε:

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, σε γραπτή του δήλωση ανέφερε πως «με λύπη ενημερώθηκα για την περιπέτεια της Υγείας της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ζέτας Αιμιλιανίδου.  Ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας της αγαπητής μου φίλης και συνεργάτιδας Ζέτας και εκφράζω τις θερμότερες μου ευχές για περαστικά και ταχεία ανάρρωση».

Την ίδια στιγμή, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, σε ανάρτησή του ευχήθηκε περαστικά στην Υπουργό Εργασίας.

Από πλευράς του το Δημοκρατικό Κόμμα σε δική του ανακοίνωση έστειλε ευχές για ταχεία ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση της υγείας της Υπουργού. «Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα αυτή την περιπέτεια της υγείας της» σημείωσε.

Αναρτήσεις κομμάτων και πολιτικών προσώπων:

Η ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων:

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ευχόμαστε από καρδιάς περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην υπουργό Εργασίας κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Ευελπιστούμε να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει πίσω στα καθήκοντά της πιο δυνατή.