Τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ θα διεκδικήσει ο Ευθύμιος Δίπλαρος, ο οποίος παραδέχθηκε φιλοξενούμενος στον ACTIVE ότι, η παράταξη δεν στάθμισε σωστά τα δεδομένα, προτού εισέλθει στην προεκλογική εκστρατεία.

Επιπρόσθετα συμπλήρωσε, «έγινε λανθασμένη επικοινωνιακή τακτική ως προς το που θα μπορούσαμε να στοχεύσουμε και να αντλήσουμε ψήφους και δεν πετύχαμε καθόλου συνεργασίες με άλλο κόμμα ή πολιτική ομάδα που θα στήριζε την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου». Ο κύριος Δίπλαρος ανέφερε ότι ο ίδιος εντοπίζει και άλλες αδυναμίες που προέκυψαν και δεν είχαν υπολογιστεί και στοίχισαν στον ΔΗΣΥ να περάσει με την επιλογή του στο δεύτερο γύρο των προεδρικών.

Περνούμε είπε, δύσκολες μέρες στο ΔΗΣΥ, «τις οποίες περάσαμε και στο παρελθόν, αλλά είναι η πρώτη φορά που ο ΔΗΣΥ μένει εκτός δευτέρου γύρου των Προεδρικών, με ένα αποτέλεσμα που δεν χαροποιεί κανένα. Ήταν μια ήττα και πρέπει να αναγνώσουμε τι πήγε λάθος, να γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε, διαφορετικά θα επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος απάντησε καταφατικά στο ερώτημα ότι θα διεκδικήσει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου στην πυραμίδα του ΔΗΣΥ καθώς όπως είπε, περισσότεροι από ένας υποψήφιοι, αναμένεται να διεκδικήσουν την Προεδρία του ΔΗΣΥ.

Active Radio