Μήνυμα ενότητας έστειλε προχθές ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Νίκος Τορναρίτης, ο οποίος, παρά την πικρία του από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, διοργάνωσε μετεκλογική συγκέντρωση σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας.
 
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν αρκετά μέλη και στελέχη του κόμματος, μεταξύ των οποίων και βουλευτές. Στον απόηχο της κριτικής προς τον ΔΗΣΥ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους, αφού τους ευχαρίστησε για τη στήριξη, απηύθυνε έκκληση ενότητας προς τον συναγερμικό κόσμο, καλώντας τον να σηκώσει ψηλά το κεφάλι. Δήλωση η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά από τον κόσμο του ΔΗΣΥ, καθώς πολλοί ανέμεναν διαφορετική στάση από τον Νίκο Τορναρίτη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών.
 
Το ενδιαφέρον όλων των συναγερμικών είναι στραμμένο προς τη συνεδρία του διευρυμένου Πολιτικού Γραφείου του κόμματος την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτό το οποίο αναφέρεται από κομματικά στελέχη γενικότερα είναι ότι διαπιστώνεται μία γενική αναγνώριση ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί τώρα. Για αυτό και πρέπει να γίνει μία σοβαρή συζήτηση, η οποία θα έχει και συνέχεια πέραν της συνεδρίας της Δευτέρας.