↑ Απόλυτα ορθή η ενέργεια του ΔΗΣΥ να θέσει εκτός κόμματος την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, Νιόβη Παρισσινού, η οποία πρότεινε την υποψηφιότητα του Γεάδη Γεάδη για την Ευρωβουλή και υποστήριξε την υποψηφιότητα του επίσης υποψηφίου του ΕΛΑΜ, Μάριου Πελεκάνου. Πόρτα εξόδου από την Πινδάρου θα δει και ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μετά την επίσημη υποβολή της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του για τις δημοτικές εκλογές. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Δεν έχουν θέση στο κόμμα όσοι συναγελάζονται με το ΕΛΑΜ ή όσοι δεν πειθαρχούν στις συλλογικές αποφάσεις.

↓ Κάπου έχει παραγίνει το κακό με την καθημερινή κόντρα των δύο ανεξάρτητων θεσμών της Δημοκρατίας, της Νομικής και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, την ώρα που το Προεδρικό τηρεί σιγή ιχθύος και δεν δείχνει πρόθεση ανάληψης κάποιας πρωτοβουλίας με σκοπό την εκτόνωση της κρίσης. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πρέπει επιτέλους να δοθεί ένα τέλος στην κόντρα διότι αυτή η διαμάχη είναι επιζήμια για τον τόπο.

↑ Θριαμβευτική επάνοδος για τον πρωταθλητή μας Μάριο Γεωργίου μετά από δύο χρόνια αποχής λόγω τραυματισμού και χειρουργείου. Με έναν φανταστικό αγώνα εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στην Ιταλία και ταυτόχρονα το εισιτήριο του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

↓ Άστοχες και παντελώς απαράδεκτες ήταν οι δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος τα έβαλε με τα ΜΜΕ που διαμαρτύρονται για την έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς Αστυνομίας για σοβαρότατες υποθέσεις που ουδεμία σχέση έχουν με θέματα εθνικής ασφάλειας. Ο Μάριος Χαρτσιώτης κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι δεν προβάλλουν τις επιτυχίες της Αστυνομίας, αλλά λένε μόνο τα αρνητικά διότι αυτό «πουλά». Για ποιες επιτυχίες αλήθεια μιλά ο Υπουργός;