Η εικαστική έκθεση του Κωνσταντίνου Αβραάμ με τίτλο «Revelation- Αποκάλυψη- İlham» παρουσιάζεται στη Μεσαιωνική Αίθουσα Καστελιώτισσα, από την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση αυτή είναι η τρίτη μιας τριλογίας και είναι το αποτέλεσμα διεργασίας- διαλογισμού μέσα από βασικά σχήματα και χρώματα σε συνδυασμό με την έκφραση της ανθρώπινης φιγούρας.

Η στιγμή που ανθίζει η έννοια της κάθε λέξης στον άνθρωπο, πέφτει Φως… Ως εκ τούτου αποκαλύπτεται η μορφή που απεικονίζεται. Παρατηρώντας τι συμβαίνει μέσα μας και γύρω μας, o καλλιτέχνης δημιούργησε μια εικαστική πρόταση ως αντιμετώπιση των πεπραγμένων.

Τα εγκαίνια θα τελέσει η Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και πρώην Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, Λήδα Κουρσουμπά.

  • Λευκωσία, στη Μεσαιωνική Αίθουσα Καστελιώτισσα. Εγκαίνια: Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, 7.30μ.μ. Διάρκεια: Μέχρι 1η Οκτωβρίου

Ο Κωνσταντίνος Αβραάμ σπούδασε αρχικά 3D Animation στο Academy of Arts University του Σαν Φρανσίσκο για δύο χρόνια και στη συνέχεια μεταπήδησε στο τμήμα Καλών Τεχνών όπου συνέχισε τις σπουδές του για άλλα δύο χρόνια. Επέστρεψε στην Κύπρο θέλοντας να εδραιωθεί στη χώρα του και ταυτόχρονα να συμβάλει στη διαρκώς αυξανόμενη πολιτιστική αφύπνιση που συντελείται στο νησί.

Αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στην επέκταση των τεχνικών και εννοιολογικών του δεξιοτήτων με το μέσο της λαδομπογιάς, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τις δικές του σκέψεις και ανακαλύψεις.