Έργα τέχνης από 28 νέους, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες σε προσιτές τιμές παρουσιάζει η 16η έκδοση της «Πλούσιας Τέχνης σε Δύσκολους Καιρούς», που παρουσιάζεται από τις 12 Απριλίου στην Isnotgallery.

Στη νέα αυτή έκθεση που επιμελείται ο Άντρος Ευσταθίου θα παρουσιαστούν ζωγραφικα έργα, κεραμικά, έργα σε χαρτί, γλυπτά, πολλαπλά έργα και φωτογραφίες.

Με μότο «επειδή η τέχνη είναι προνόμιο όλων», παρουσιάζουμε στο κοινό επιλεγμένα έργα τέχνης από νέους, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες σε τιμές οι οποίες δεν ξεπερνούν τα 500 ευρώ.

Με την 16η έκδοση της «Πλούσιας Τέχνης σε Δύσκολους Καιρούς» οι διοργανωτές συνεχίζουν να να ενισχύουν τους καλλιτέχνες και κατ’ επέκταση την παραγωγή εξαιρετικών έργων τέχνης των οποίων οι τιμές πώλησης τους δεν θα ξεπερνούν τα 500 ευρώ έκαστο.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο νέοι αγοραστές θα μπορούν να αποκτήσουν ένα αξιόλογο έργο τέχνης σε προσιτή τιμή. Επίσης με αυτόν τον τρόπο δίνεται σε νέους συλλέκτες συγχρονης τέχνης η ευκαιρία να ξεκινήσουν τη συλλογή τους με ιδιαίτερα χαμηλό budget. 

Όλα τα έργα έχουν δημιουργηθεί για τη νέα αυτή ομαδική έκθεση και έχουν επιλέγει με πολλή προσοχή από την ομάδα της Isnotgallery contemporary.

Οι καλλιτέχνες: 

Adi Attasi, Ilina Chervonnaya, Alexander Radtke, Σπύρος Αγαθού, Στέλιος Βότσης, Τερέζα Γεωργαλή, Ραφαήλ Ε., Στέλιος Ερμογενίδης, Ειρήνη Ζήνωνος, Στέλλα Ίσσα, Ελένη Κινδύνη, Χαρά Κοντοπούλου, Μαρία Κοφτερού, Εύα Μιχαηλίδη, Φωτεινή Μιχαηλίδου, Μαριέλλα Μπιλίτσα, Χαρούλα Νικολαϊδου, Θέκλα Παπαδοπούλου, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Αντιγόνη Πιερή, Αντρέας Σκουφάρης, Αντιγόνη Σολομωνίδου, Βασίλης Σπεράντζας, Κωνσταντίνος Στεφάνου, Αντώνης Τζιαρίδης, Έλενα Τσιγαρίδου, Αθηνά Φρεναρίτου και Γκλυν Χιουζ.

  • Λευκωσία, Isnotgallery (99569498). Εγκαίνια: Παρασκευή 12 Απριλίου, 7μ.μ. Διάρκεια: μέχρι 27 Απριλίου (Τρίτη-Παρασκευή 10π.μ. -1μ.μ. & 4-6.30μ.μ. Σάββατο 10π.μ.- 2μ.μ.)