Το αστικό περιβάλλον και τις ζωές των ανθρώπων σε πολυσύχναστες πόλεις εξερευνούν οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση με τίτλο «Αστική ζωή και τοπίο» που φιλοξενεί από το Σάββατο 13 Απριλίου το Κέντρο Τέχνων Third Space στην Πάφο.

Στην έκθεση, που επιμελείται η Στέλλα Καραγιώργη, ο θεατής καλείται να ανακαλύψει τις πολυεπίπεδες στρώσεις της αστικής ζωής και του τοπίου σε όλη της την πολυπλοκότητα, ομορφιά, αλλά και ασχήμια. Από τα ζωηρά αστικά τοπία μέχρι τις προσωπικές εικόνες της καθημερινής ζωής, αυτή η έκθεση αποτυπώνει την ουσία της σύγχρονης αστικής ζωής.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χρυσούλα Σκεπέτζη, Πασχάλης Αναστάσης, Νίκος Παπαλούκας, Γιάννης Σιέπης, Ελλάδα Αχεριώτη, Αναστασία Κριβένκο, Δέσποινα Χρίστου, Αμπιγκέιλ Ντάκερ, Iωάννα Ιωάννου, Kλέλια Μονογιού, Πέτρος Παπασάββας, Τατιάνα Σελέχοβα.

  • Πάφος, Κέντρο Τεχνών Third Space (99216088). Εγκαίνια: Σάββατο 13 Απριλίου, 7μ.μ. Διάρκεια: μέχρι 11 Μαΐου (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 5-7μ.μ., Τετάρτη & Σάββατο 12:30 -2.30μ.μ. 24- 29  Απριλίου κλειστά )