Εργασίες κλαδέματος και ψεκασμών των θάμνων στα πρανή όλων των αυτοκινητοδρόμων και κόμβων της επαρχίας Λάρνακας, θα πραγματοποιούνται τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «την περίοδο 4/12/2023 – 26/1/2024 μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, το Τμήμα Δασών θα προβαίνει σε εργασίες κλαδέματος και ψεκασμών των θάμνων στα πρανή όλων των αυτοκινητοδρόμων και κόμβων της επαρχίας Λάρνακας».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι την έξοδο προς Λύμπια, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, και από τις δύο κατευθύνσεις, θα κλείνει μέρος του ερείσματος τμηματικά σε μήκος 300 μέτρων ανά φορά.

Τέλος, το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.