Δύσκολο φαίνεται να είναι το έργο της ανακριτικής ομάδας που συστάθηκε από το ΤΑΕ Λεμεσού για διερεύνηση των όσων ντροπιαστικών σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στον Μόλο και στο κέντρο της Λεμεσού.

Το γεγονός ότι οι τραμπούκοι έφεραν κουκούλες στα πρόσωπά τους και γάντια στα χέρια δυσχεραίνει την ταυτοποίησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σταματήστε, είμαστε Κυπραίοι» – Συγκλονίζουν τα όσα έζησαν πολίτες από το μένος των κουκουλοφόρων

Οι πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι στα χέρια της ανακριτικής ομάδας βρίσκονται για μελέτη δεκάδες βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης υποστατικών και της περιοχής. Επίσης, αξιολογούνται βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία κατέγραψαν πολίτες που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την στιγμή στην περιοχή.

Σε ό,τι αφορά τους 13 υπόπτους που τελούν υπό τετραήμερη κράτηση, το διάταγμα για προσωποκράτησή τους λήγει την Τετάρτη με τις πληροφορίες του «Φ» να θέλουν την υπόθεση να καταχωρείται ενώπιον Δικαστηρίου εάν ολοκληρωθούν μέχρι τότε όλες οι εξετάσεις από πλευράς του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ανάμεσα στους υπόπτους βρίσκονται και δύο νεαροί ηλικίας 16 και 17 ετών, αντίστοιχα, ο φερόμενος διοργανωτής της διαμαρτυρίας, καθώς και η γνωστή περίπτωση του καταδίκου, ο οποίος ήταν έξω με βραχιολάκι.