Σοκ προκαλούν οι αποτρόπαιες πράξεις 25χρονου από την Αραδίππου, στον οποίο επιβλήθηκαν χθες διαδοχικές ποινές φυλάκισης 12 χρόνων για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων κοριτσιών, ενώ είχε καταδικαστεί ήδη σε δεκαετή κάθειρξη για βιασμό και κακοποίηση άλλης μαθήτριας.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας του επέβαλε διαδοχικές ποινές φυλάκισης 7 και 5 χρόνων αντίστοιχα, για τη σεξουαλική κακοποίηση δύο κοριτσιών 13 χρόνων. Οι ποινές αυτές είναι διαδοχικές μεταξύ τους, αλλά συντρέχουν με την ποινή φυλάκισης 10 χρόνων που επιβλήθηκε στον 25χρονο τον Δεκέμβριο του 2022 για τον βιασμό 14χρονης.

Στην παρούσα υπόθεση ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος κατόπιν δικής του παραδοχής σε συνολικά οκτώ κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης και άγρα παιδιού για σεξουαλικούς σκοπούς. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες μεταξύ των ετών 2020 και 2021 στη Λάρνακα. Η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας των θυμάτων, οι οποίες τον επίδικο χρόνο ήταν 13 χρόνων.

Ο 25χρονος έχει ιστορικό και για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού, γεγονός που αναδείχθηκε όταν καταδικάστηκε για τον βιασμό της 14χρονης μαθήτριας. Σε εκείνη την υπόθεση το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας είχε λάβει υπόψη ως ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα τον προσχεδιασμό και τη βία που είχε ασκήσει στο ανήλικο θύμα του.

Ο κατηγορούμενος είχε γνωρίσει το κορίτσι μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και ακολούθως και σε διάφορες ημερομηνίες μεταξύ 15 Σεπτεμβρίου και 15 Οκτωβρίου 2021, την κακοποίησε και τη βίασε. Ο καταδικασθείς εντοπίστηκε τον Νοέμβριο του 2021 όταν βρέθηκαν στην κατοχή του αποθηκευμένα σε κινητό τηλέφωνο 14 αρχεία εικόνας και 6 αρχεία βίντεο με παιδική πορνογραφία.