Άγιο είχαν έξι συνολικά άτομα, των οποίων οι διακοπές στην Πάφο κινδύνευσαν να μετατραπούν σε εφιάλτη.

Μια γυναίκα που οδηγούσε τετράτροχη μοτοσυκλέτα με συνεπιβάτη το ανήλικο παιδί της έχασε τον έλεγχο της μηχανής, παρέσυρε τέσσερα άλλα πρόσωπα που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο και στη συνέχεια όλοι, μαζί με την τετράτροχη, έπεσαν στη θάλασσα από ύψος πέντε μέτρων. Η οδηγός της τετράτροχης νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση στο Νοσοκομείο Πάφου, όπως και άλλα δύο άτομα που είναι πιο ελαφρά τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαγόρευση τετράτροχων και τρικύκλων τις βραδινές ώρες, ζητά ο Δήμος Αγίας Νάπας

Το νέο ατύχημα με το συγκεκριμένο είδος μηχανοκίνητου συνέβη σε χωράφι σε παραλιακή περιοχή της Πάφου. Το απόγευμα της Τετάρτης μια 42χρονη οδηγούσε την τετράτροχη μοτοσικλέτα έχοντας ως συνεπιβάτη αγόρι ηλικίας επτά ετών, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και παρέσυρε τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 47, 40, 11 και 6 ετών, τα οποία βρίσκονταν στην άκρη του χωραφιού όπου εκινείτο η τετράτροχη.

Μετά το ατύχημα, όλα τα άτομα που ενεπλάκησαν, καθώς και η ίδια η τετράτροχη μοτοσικλέτα, έπεσαν στη θάλασσα από ύψος πέντε περίπου μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τετράτροχες χτυπούν πεζούς και μοτοσικλετιστή – «Κάνουν ράλι οι οδηγοί» (βίντεο)

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε και τους έξι τραυματίες στο Νοσοκομείο Πάφου. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η οδηγός της τετράτροχης υπέστη κάταγμα σπονδύλου και κρατήθηκε για νοσηλεία, όπως επίσης και τα παιδιά ηλικίας 11 και 6 ετών. Οι υπόλοιποι τραυματίες έλαβαν εξιτήριο. Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών θεωρείται εκτός κινδύνου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.