Πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών έπεσε σε χαράδρα λίγο μετά τις 14:00, σε περιοχή μεταξύ των χωριών Κοιλάνι και Βουνί, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.

Στο σημείο του ατυχήματος μετέβη ασθενοφόρο,

Το όχημα, στο οποίο επέβαινε ο οδηγός, μετέβαινε στα ανατολικά της κοινότητας Κοιλανίου όπου νωρίτερα ξέσπασε πυρκαγιά, προκειμένου να ενισχύσει τις μονάδες πυρόσβεσης που επιχειρούσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στο όχημα τελικά επέβαινε μόνον ο οδηγός του, αφού τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος κατέβηκαν πριν την ανατροπή του για να επιχειρήσουν.

Ο οδηγός αφού του παρασχέθηκε φροντίδα υγείας από την Υπηρεσία ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις, με την κατάσταση στην υγείας του να θεωρείται σταθερή.

Στο σημείο όπου ανατράπηκε το πυροσβεστικό όχημα θα μεταβούν ο υπουργός Γεωργίας, Πέτρος Ξενοφώντος και ο Γενικός Διευθυντής του υπουργείου, Ανδρέας Γρηγορίου

Όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στο μεσημέρι με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να ανταποκρίνεται με πέντε πυροσβεστικά οχήματα από την επαρχία Λεμεσού.

Επίσης, στις προσπάθειες συνέδραμαν πέντε εναέρια μέσα. Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκαν και δυνάμεις του Τμήματος Δασών.