Σε τραγωδία κινδύνευσε να καταλήξει η λαθρoθηρία λαγών από δύο άτομα τη νύχτα της Τετάρτης με την χρήση τετράτροχων μοτοσυκλετών. Οι λαθροθήρες εντοπίστηκαν από μέλη της Θήρας που περιπολούσαν σε περιοχή των Κουκλιών.

Τα μέλη της Υπηρεσίας, χωρίς να γίνουν αντιληπτά, προσέγγισαν το μέρος όπου κινούνταν οι μοτοσυκλέτες και έκαναν σήμα στους οδηγούς τους να σταματήσουν. Ωστόσο στην προσπάθεια του οδηγού της μιας τετράτροχης να διαφύγει, αυτή ανατράπηκε και ο οδηγός της, τράπηκε σε φυγή τρέχοντας, αφού φαίνεται να μην τραυματίσθηκε από το ατύχημα. Την ίδια ώρα ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας έκανε επαναστροφή και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στη σκηνή έσπευσαν και μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού Κουκλιών, μέλη του οποίου εξετάζουν το συμβάν. Η τετράτροχη μοτοσυκλέτα που ανατράπηκε και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό της κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε δεν φέρει αριθμούς εγγραφής διεξάγονται έρευνες για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της.