Τα μέλη του Κλάδου Υπαλλήλων ΠΑΣΥΔΥ της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας με ανακοίνωσή τους αναφέρονται στην αδικαιολόγητη, όπως εκτιμούν, επίθεση, που δέχεται ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας, Παντελής Χατζηγέρου και κατ’ επέκταση όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας.

Στην ανακοίνωση η κλαδική υπαλλήλων της Υπηρεσίας Θήρας αναφέρει ότι «δυστυχώς κάποιοι θέτοντας ως πρωταρχικό τους στόχο τις προσωπικές τους φιλοδοξίες προβαίνουν σε ενέργειες που προσβάλουν προσωπικότητες και δημιουργούν μια πλαστή εικόνα που μόνο αναστάτωση μπορεί να δημιουργήσει στη κυνηγετική κοινότητα».

Προσθέτει ότι «έντονο προβληματισμό μας προκαλούν και τα αιτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όπως η μείωση εξώδικων προστίμων για πολύ συγκεκριμένα αδικήματα τα οποία σε συνδυασμό με το αίτημα για νομιμοποίηση της παράνομης παγίδευσης  αγρίων πτηνών μας δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά για τα συμφέροντα που γίνεται προσπάθεια να εξυπηρετηθούν».

Τα μέλη του Κλάδου Υπαλλήλων ΠΑΣΥΔΥ της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας «στέκονται δίπλα από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας καθώς και σε όλα τα μέλη της με στόχο και σκοπό την εφαρμογή της νομοθεσίας και την προστασία όλων των ειδών της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος γενικότερα».

Αυτούσια η ανακοίνωση θηροφυλάκων μελών της ΠΑΣΥΔΥ

«Εμείς όλα τα μέλη του Κλάδου Υπαλλήλων της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας της ΠΑΣΥΔΥ με λύπη και απογοήτευση παρακολουθούμε την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχεται ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας μας και κατ’ επέκταση όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας.

Δυστυχώς κάποιοι θέτοντας ως πρωταρχικό τους στόχο τις προσωπικές τους φιλοδοξίες προβαίνουν σε ενέργειες που προσβάλουν προσωπικότητες και δημιουργούν μια πλαστή εικόνα που μόνο αναστάτωση μπορεί να δημιουργήσει στη κυνηγετική κοινότητα.

Έντονο προβληματισμό μας προκαλούν και τα αιτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας όπως η μείωση εξώδικων προστίμων για πολύ συγκεκριμένα αδικήματα τα οποία σε συνδυασμό με το αίτημα για νομιμοποίηση της παράνομης παγίδευσης αγρίων πτηνών μας δημιουργούν τεράστια ερωτηματικά για τα συμφέροντα που γίνεται προσπάθεια να εξυπηρετηθούν.

Εμείς ως μέλη του Κλάδου του προσωπικού της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας της ΠΑΣΥΔΥ στεκόμαστε δίπλα από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας μας καθώς και σε όλα τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας με στόχο και σκοπό μας την εφαρμογή της νομοθεσίας και την προστασία όλων των ειδών της άγριας πανίδας και του φυσικού περιβάλλοντος γενικότερα.»