Υπό κράτηση για περίοδο έξι ημερών τέθηκε 20χρονος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό 21χρονης Ουκρανής που διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό. Για την υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο.

Ο ύποπτος συνελήφθη χθες και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για αίτημα προσωποκράτησης του. Η διαδικασία έγινε κεκλεισμένων των θυρών, με το Δικαστήριο να εγκρίνει το αίτημα του ΤΑΕ Λεμεσού και την κράτησή του υπόπτου για 6 ημέρες.

Όπως πληροφορείται το philenews o συνήγορος υπεράσπισης του υπόπτου, Πάρις Λοϊζου, κατά τη διαδικασία προσωποκράτησης ζήτησε από τον ανακριτή της υπόθεσης να προβεί άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες, όπως υποστήριξε, θα καταδείξουν τα πραγματικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παραπονούμενη στην καταγγελία που υπέβαλε ισχυρίζεται ότι ήρθε σε συνουσία πάρα τη θέληση της με τον ύποπτο και με ακόμη ένα πρόσωπο, στο διαμέρισμα του πρώτου. Ο κατ’ ισχυρισμός βιασμός σύμφωνα με την παραπονούμενη έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και η ίδια μετέβη το Σάββατο το απόγευμα στην Αστυνομία όπου κατήγγειλε την υπόθεση.

Τη νεαρή φαίνεται να σύστησε στον ύποπτο γνωστό του πρόσωπο, το οποίο φέρεται να είχε προηγουμένως σχέση μαζί της. Ακολούθως, ο ύποπτος μαζί με την παραπονούμενη συναντήθηκαν γύρω στις 4 με 5 φορές.

Την Παρασκευή (23/2) βγήκαν για ποτό μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο και ακολούθως μετέβησαν στο διαμέρισμα του υπόπτου. Στη συνέχεια, φαίνεται να κατανάλωσαν αλκοόλ, με την παραπονούμενη να ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τι ακολούθησε, λέγοντας ωστόσο ότι σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι ήταν γυμνή και ότι τη βίασαν τα δύο πρόσωπα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τον κατ’ ισχυρισμό βιασμό η νεαρή είπε ότι είχε ανεβάσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου κατέγραφε τον ύποπτο να κρατάει πιστόλι και να πυροβολεί στο αέρα, κάνοντας και σχόλιο.

Ακολούθως, ισχυρίστηκε ότι αφού έπεσε θύμα βιασμού, απειλήθηκε από τον ύποπτο με το συγκεκριμένο πιστόλι για να διαγράψει το εν λόγω βίντεο, κάτι που αρνήθηκε.

Μετά και την καταγγελία στην Αστυνομία, έγιναν έρευνες στο διαμέρισμα του υπόπτου, όπου εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Να σημειωθεί ότι η παραπονούμενη εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Ο 20χρονος συνελήφθη και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ανακρινόμενος παραδέχεται ότι ήταν μαζί με την νεαρή, ωστόσο αρνείται τα όσα του καταλογίζει η παραπονούμενη, λέγοντας ότι δεν ήρθε σε συνουσία μαζί της. Παράλληλα υποστηρίζει ότι η νεαρή του έκλεψε το ποσό των 1.500 ευρώ.