Απώτερος στόχος της Κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, τόσο εντός πόλεων όσο και σε απομακρυσμένες περιοχές, δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Δαμιανός, μετά το πέρας επίσκεψης του στο Νοσοκομείο Τρόοδους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, στην παρουσία και εκπροσώπων του ΟΚΥπΥ, ο Υπουργός Υγείας άκουσε προβλήματα και προτάσεις που τέθηκαν ενώπιον του και διαβεβαίωσε ότι θα τα μελετήσει με τη δέουσα προσοχή, προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.

«Ένας από τους στόχους της Κυβέρνησης είναι η υποστήριξη των δημόσιων νοσηλευτηρίων, τόσο αυτών που βρίσκονται εντός των πόλεων, όσο και αυτών που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως το Νοσοκομείο Τροόδους και το Νοσοκομείο της Πόλεως Χρυσοχούς», επεσήμανε ο Μιχάλης Δαμιανός.

Σημείωσε δε ότι «απώτερος στόχος της Κυβέρνησης είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας».

Εκπρόσωποι του ΟΚΥπΥ, υπό την ομπρέλα του οποίου βρίσκεται το νοσηλευτήριο Τροόδους, ήταν παρόντες και άκουσαν τα όσα λέχθησαν, ανέφερε ο κ. Δαμιανός, και πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Υγείας συνεργάζεται στενά με τους εμπλεκόμενους φορείς, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται και τη βελτίωση της παρεχόμενης περίθαλψης.

ΚΥΠΕ