Αυλαία έριξε σήμερα Πέμπτη (28/3) και σοκαριστική υπόθεση κακοποίησης της 11χρονης, η οποία έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 60χρονου γείτονά της.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού επέβαλε στον κατηγορούμενο άμεση ποινή φυλάκισης επτά χρόνων στην πρώτη κατηγορία και τεσσάρων ετών στην δεύτερη κατηγορία, με τις ποινές να συντρέχουν. Ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος σε δύο κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης κάτω των 13 ετών.

Τα οσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του 60χρονου γείτονά της ο οποίος την κακοποιούσε σεξουαλικά, βρήκε το θάρρος να καταθέσει ενόρκως το 16χρονο σήμερα θύμα, πείθοντας το Κακουργιοδικείο Λεμεσού για την ενοχή του κατηγορούμενου. Η τότε 11χρονη πήγαινε στο σπίτι του γείτονά της με σκοπό να την προσέχει την ώρα που οι γονείς της απουσίαζαν, κι εκείνος την κακοποιούσε σεξουαλικά εκμεταλλευόμενος την αθωότητά της.

Η ακροαματική διαδικασία της σοκαριστικής υπόθεσης, διεξήχθη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού κεκλεισμένων των θυρών, με τον κατηγορούμενο να αρνείται ενοχή. Το Κακουργιοδικείο σε προηγούμενη διαδικασία, έκρινε ένοχο τον 60χρονο Βούλγαρο, σε δύο κατηγορίες που αφορούν αδικήματα σεξουαλικής κακοποίησης κάτω των 13 ετών.

Όπως είχε γράψει σε προηγούμενα δημοσιεύματα το Philenews, η 16χρονη έσπασε τη σιωπή της και εκμυστηρεύτηκε σε λειτουργούς των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, τα όσα βίωσε στην τρυφερή ηλικία των 11 χρόνων. Μετά από συγκεκριμένες ενέργειες από μέρους των ΥΚΕ, η 16χρονη έδωσε οπτικογραφημένη κατάθεση, περιγράφοντας διάφορα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης με δράστη τον γείτονα της.

Πρόκειται για δύο περιστατικά κακοποίησης τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία της, διαδραματίστηκαν το 2018 όταν αυτή διέμενε μαζί με την οικογένεια της σε κατοικία στη Λεμεσό.

Το ένα διαδραματίστηκε στην κατοικία του 60χρονου όταν απουσίαζε η οικογένειά του. Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη ενώ στη δεύτερη περίπτωση της έδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Η ανήλικη στην κατάγγελλα της, ανέφερε ότι δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, καθώς φοβόταν, ενώ τότε είχε άγνοια για το τι ακριβώς συνέβαινε.