Ένα αυτοκίνητο που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία και σε δεκάδες άλλους αυτοκινητιστές που έτυχε να βρίσκονται στο σημείο την ώρα εκείνη. Ο λόγος, είναι ότι η οδηγός του οχήματος είχε εισέλθει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, έχοντας κατεύθυνση τη Λεμεσό, ενώ εκινείτο στο ρεύμα προς Πάφο, με αποτέλεσμα αυτοκίνητα που έρχονταν από την σωστή κατεύθυνση να κινδυνεύουν άμεσα από την οδηγική συμπεριφορά της συγκεκριμένης οδηγού.

Ενημερώθηκε αμέσως η Αστυνομία από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες και ευτυχώς το αυτοκίνητο που έτρεχε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο ακινητοποιήθηκε πριν προκαλέσει σοβαρότερες συνέπειες στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός ήταν ελληνοκύπρια 42 ετών, η οποία μάλιστα σε σχετικούς ελέγχους που έγιναν διαπιστώθηκε ότι τελούσε υπό την επήρεια και ουσιών και αλκοόλ.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι είχε ποσότητα αλκοόλης στον οργανισμό της 82mg, αντί του επιτρεπόμενου ανώτατου ορίου των 22, ενώ θετική ήταν και στο νάρκοτεστ που της έγινε.

Συνελήφθη από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, ενώ το όχημα της μεταφέρθηκε επίσης στον αστυνομικό σταθμό για περεταίρω εξετάσεις.