Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το απόγευμα στην Πέγεια για την μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική λεωφόρο του Δήμου.

Ενας αστροναύτης ήταν ο Βασιλιάς Καρνάβαλος σε μια προσπάθεια των διοργανωτών να αποδείξουν πως η Πέγεια, η περιοχή τους, βρίσκεται σήμερα σε άλλη διάσταση. Τον ρόλο επωμίστηκε ο Δήμαρχος Πέγειας, Μαρίνος Λάμπρου, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στην άσπρη στολή του.

Το άρμα του Βασιλιά Καρνάβαλου συνόδευσαν εντυπωσιακές μαζορέττες και άρματα εμπνευσμένα από την πολιτική, την καθημερινότητα και τον κινηματογράφο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πέγειας Μαρίνο Λάμπρου, στην παρέλαση συμμετείχαν τρεις χιλιάδες περίπου καρναβαλιστές και 27 ομάδες και άρματα. Στόχος μας, είπε ο κ. Λάμπρου, είναι η ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων αυτές τις μέρες του καρναβαλιού, ώστε όλοι να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το παρών του στην εκδήλωση της Πέγειας έδωσε και ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πάφου, Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη και ο οποίος έδειχνε να απολαμβάνει το σκηνικό δεόντως.