• Φορολογικοί Σύμβουλοι – Ελεγκτές: Μισός αιώνας εμπειρίας

H Costas Tsielepis & Co Ltd ιδρύθηκε το 1978 από τον κ. Κώστα Τσιελεπή, μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW), με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο και με αριθμό μητρώου στον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) το 41.

Από ένα μικρό λογιστικό γραφείο με δύο μόνο πελάτες, 45 χρόνια μετά η Costas Tsielepis & Co έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ελεγκτικά γραφεία της Λεμεσού, με πελάτες και συνεργάτες στην Κύπρο και σ’ όλο τον κόσμο.

Η Costas Tsielepis & Co Ltd συνεργάζεται με μια συμμαχία εξειδικευμένων εταιρειών που της επιτρέπουν να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων επαγγελματικών υπηρεσιών στην τοπική και διεθνή πελατεία της.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Διεθνής Φορολογικός Προγραμματισμός
  • Υπηρεσίες Ελέγχου & Διασφάλισης
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Κινδύνων και Εταιρικής Διακυβέρνησης

Διευθύνων Σύμβουλος: Γιώργος Τσιελεπής

Σύμβουλοι: Αλέξης Τσιελεπής, Αντώνης Χριστοδουλίδης, Κώστας Κωνσταντίνου, Νικόλας Παπαπαναγιώτου

Γιώργος Τσιελεπής, Διευθύνων Σύμβουλος:

Αυτό που κάνει την Costas Tsielepis & Co διαφορετική είναι η προσωποκεντρική προσέγγιση στον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούμε με τους πελάτες μας και τον τρόπο με τον οποίο προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις μοναδικές ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Κατανοούμε τη σημασία των προθεσμιών, της εξατομικευμένης και αδιάλειπτης επικοινωνίας, της εμπιστοσύνης και της παροχής λύσεων που διασφαλίζουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα των πελατών και συνεργατών μας.

Διατηρούμε μια εις βάθος ειλικρινή και προσωπική σχέση με όλους τους πελάτες μας και συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και εμείς τη δική μας.

Με βάση αυτή την προσέγγιση, εξυπηρετούμε τους πελάτες και συνεργάτες μας με συνέπεια και επιμέλεια για 45 τώρα χρόνια.

Στοιχεία επικοινωνίας:

28ης Οκτωβρίου 205, Λουλουπής Κωρτ, 1ος Όροφος, 3035 Λεμεσός, Κύπρος

Τ: +357 25871000 | Φ: +357 25373737 | Ηλ. Ταχ.: [email protected] | www.tsielepis.com.cy