Αίτημα για νέα νεκροτομή στη σορό της 33χρονης, που «έσβησε» την περασμένη Τρίτη στο Νοσοκομείο Λάρνακας, έκανε η οικογένεια, προκειμένου να είναι παρόν και ο ιατροδικαστής που την εκπροσωπεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα θα υποβληθεί πιθανότατα εντός της ημέρας στο Δικαστήριο Λάρνακας, προκειμένου να διαταχθεί από το θανατικό ανακριτή νέα νεκροτομή. Ο ιατροδικαστής της οικογένειας, που κατήγγειλε το Σάββατο στην Αστυνομία Κιτίου ιατρική αμέλεια, θα είναι ο Πανίκος Σταυριανός.

Η άτυχη κοπέλα, που ήταν μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε την περασμένη Τρίτη στις 8 το πρωί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών στο Νοσοκομείο Λάρνακας, με δύσπνοια και πόνους στο πόδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία για ιατρική αμέλεια για το θάνατο 33χρονης

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, διασωληνώθηκε και λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της ίδιας ημέρας απεβίωσε. Στη σορό της 33χρονης, που ήταν από την Ελλάδα, διενεργήθηκε την Τετάρτη νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου και λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου της.

Ο σύζυγος της κοπέλας, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στην Αστυνομία, πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μεταφέρθηκε η 33χρονη.

Οι ανακριτές της υπόθεσης θα λάβουν καταθέσεις από τους γιατρούς που περίθαλψαν την άτυχη κοπέλα, ενώ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας θα διοριστεί Ιατρικός Λειτουργός για να συμβάλει στις έρευνες.