• Τα μοναδικά στην Κύπρο πάνω στη θάλασσα

Η πρώτη ολοκληρωμένη superyacht μαρίνα του νησιού είναι ένα αδιαμφισβήτητα εμβληματικό ορόσημο για την πόλη της Λεμεσού, το οποίο προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία στους δυνητικούς αγοραστές ακινήτων, να ζήσουν έναν απαράμιλλο τρόπο ζωής πάνω στη θάλασσα!

Διαθέτοντας πολύ λίγες ετοιμοπαράδοτες κατοικίες διαθέσιμες προς πώληση, αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία να γίνει κανείς κάτοικος σε μια από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές της Κύπρου και μέρος της υποδειγματικής επιτυχίας του πρώτου αναπτυξιακού Έργου στο είδος του στο νησί μας, που έχει πλήρως ολοκληρωθεί.

Με πρωτοφανή ποσοστά πωλήσεων που ξεπερνούν το 95% των 285 οικιστικών μονάδων συνολικά της Μαρίνας Λεμεσού, πολύ λίγα ετοιμοπαράδοτα ακίνητα έχουν μείνει διαθέσιμα προς πώληση. Προσελκύοντας μερικούς από τους πιο απαιτητικούς αγοραστές της περιοχής, τώρα είναι η ευκαιρία για λίγους τυχερούς να βιώσουν την εμπειρία ζωής που προσφέρει ένας ολοκληρωμένος και ασφαλής προορισμός που συνδυάζει κορυφαίες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες θέσεων ελλιμενισμού, εστιατόρια, καταστήματα, γυμναστήριο και σπα, παραλία, καθώς και 24ωρη ασφάλεια, υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιάσεων και concierge. Υπηρεσίες και εγκαταστάσεις που οι ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και οι κάτοχοι θέσεων ελλιμενισμού μπορούν να απολαύσουν στην καρδιά της πόλης της Λεμεσού, ολόχρονα.

Τα πολυτελή διαμερίσματα του συγκροτήματος Castle Residences, που αποτελεί το διαμάντι του Έργου, είναι τα μοναδικά διαμερίσματα στην Κύπρο που περιβάλλονται από θάλασσα και προσφέρουν απρόσκοπτη και πανοραμική θέα προς τη Μαρίνα, την πόλη της Λεμεσού και τη Μεσόγειο, ενώ η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένα είναι δυνατή μόνο μέσω ιδιωτικής γέφυρας. Διαθέτοντας συνολικά 61 ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα από τα οποία έχουν ήδη πωληθεί πέραν του 80%, πολύ λίγα διαμερίσματα έχουν μείνει διαθέσιμα προς πώληση. Οι τιμές για τα τελευταία πολυτελή ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων στο Castle Residences ξεκινούν από €2 εκ.

 

 

Επίσης, έχει ήδη πωληθεί πέραν του 96% των πολυτελών επαύλεων, αφήνοντας διαθέσιμες μόνο 3 επαύλεις στο συγκρότημα Island Villas. Οι αριστοτεχνικά σχεδιασμένες αυτές κατοικίες χαρακτηρίζονται από καινοτόμα αρχιτεκτονική που είναι άρικτα συνδεδεμένη με την αρχιτεκτονική του κέντρου της πόλης, βρίσκονται ακριβώς πάνω από το νερό και διαθέτουν το δικό τους θαλάσσιο χώρο, με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού, κήπο και ιδιωτική πισίνα.

Αναμφισβήτητα, τα διαμερίσματα και οι επαύλεις στη Μαρίνα αποτελούν τις πιο μοναδικές κατοικίες σε μία από τις πιο εκλεκτές περιοχές όχι μόνο της Λεμεσού αλλά και ολόκληρου του νησιού. Οι τιμές για τις διαθέσιμες επαύλεις, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού, ξεκινούν από €3,9 εκ.

Αποτελώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία αναπτυξιακού έργου στο νησί μας μέχρι στιγμής, η πολυβραβευμένη superyacht Μαρίνα σημειώνει πρωτοφανή επιτεύγματα. Οι πωλήσεις ακινήτων έχουν ξεπεράσει τα €500 εκ. με αγοραστές από 48 διαφορετικές εθνικότητες, περισσότερες από 7,000 αφίξεις σκαφών αναψυχής έχουν σημειωθεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας της καλωσορίζοντας πέραν των 275 superyachts μέχρι 111m, και περισσότερα από 4,000 άτομα επισκέπτονται τα εστιατόρια και τα καταστήματά της, καθημερινά. Με συνολική επένδυση αξίας €400 εκ., η πρώτη «Blue Flag» Μαρίνα του νησιού και η μοναδική με το διεθνές βραβείο «5 Gold Anchor Platinum Award», καθώς και οι πρόσφατες υποψηφιότητές της για τα παγκοσμίου φήμης βραβεία «Towergate’s Marina of the Year 2022», «International Clean Marinas» και «ACREW Superyacht Business Awards 2022» στα οποία η Μαρίνα έχει διακριθεί με το να βρίσκεται στις πέντε τελικές υποψηφιότητες για φέτος, ανεβάζουν τον πήχη και καθιστούν τη Μαρίνα Λεμεσού ως την πιο επιτυχημένη μαρίνα της Μεσογείου, τονίζοντας την αδιαμφισβήτητη συμβολή της στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη του νησιού. Θέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας για όλα τα μελλοντικά μεγαλεπήβολα έργα του νησιού μας, η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις μετέπειτα επενδύσεις στο κλάδο των πολυτελών ακινήτων αλλά και στον τομέα των μαρίνων για σκάφη αναψυχής.

Μαρίνα Λεμεσού

Η επιλογή του να ζήσει κανείς τον απόλυτο τρόπο ζωής που προσφέρει η Μαρίνα Λεμεσού, δίνει μία τελευταία ευκαιρία στους αγοραστές να γίνουν μέρος της ιστορικής επιτυχίας του μεγαλεπήβολου αυτού Έργου που άλλαξε το πρόσωπο της Λεμεσού και της Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες διαθέσιμες προς πώληση κατοικίες στη Μαρίνα, ή για να διευθετήσετε τη δική σας επίσκεψη, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolmarina.com ή επικοινωνήστε με τηνομάδα της Μαρίνα Λεμεσού στο +357 25 020 020 και στο [email protected].