Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο, όπου η τραπεζική έχει ξεπεράσει τα όρια των φυσικών καταστημάτων, οργανισμοί όπως η Alpha Bank Cyprus Ltd είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να εξελίσσουν, έγκαιρα, το προσφερόμενο πεδίο προϊόντων και υπηρεσιών, παρέχοντας καινοτόμες, ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες τους.

Έχοντας ως επίκεντρο του ψηφιακού της μετασχηματισμού την τραπεζική πλατφόρμα «Alpha 360», η Alpha Bank Cyprus Ltd ανταποκρίνεταιστις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της, εστιάζοντας τις προσπάθειές της σε καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που δίνουν ευελιξία. Μια δέσμευση που αντανακλά την επιθυμία της τράπεζας να αναπτύσσεται και να προσφέρει πάντα το καλύτερο στους πελάτες της, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη και τη σχέση που έχει χτίσει μαζί τους κατά τη διάρκεια των χρόνων.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ

Προσφέροντας μία φιλική και εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες της για τη διαχείριση των οικονομικών τους, το Alpha 360 δεν είναι απλώς μια ψηφιακή τραπεζική πλατφόρμα, είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο που σχεδιάστηκε για να καλύπτει τις διάφορες ανάγκες των πελατών της τράπεζας, ανεξάρτητα από τις ψηφιακές τους γνώσεις. Προσφέρει μια ομαλή, εξατομικευμένη και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία σε διάφορες συσκευές, Mobile και Web, επιτρέποντας στους πελάτες να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε. Από μεταφορές κεφαλαίων και πληρωμές μεταξύ ατόμων (person to person) και επιχειρήσεων (business to business), μέχρι εγχώριες και διεθνείς μεταφορές τύπου SEPA, TARGET2 και SWIFT, πληρωμές μισθοδοσίας και τιμολογίων σε μαζική κλίμακα, αποπληρωμές δανείων, εξόφληση λογαριασμών κοινής ωφελείας, ανέπαφες πληρωμές με κάρτες, πραγματοποίηση διαδικτυακών αγορών κ.α.

ALPHA 360 WEB

Μέσω του Alpha 360 Web προσφέρεται μια ολοκληρωμένη τραπεζική εμπειρία. Οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν μια πλήρη γκάμα τραπεζικών υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων να διαχειριστούν πολλαπλούς λογαριασμούς, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές μαζικής μεταφοράς όπως μισθοδοσίες.

ALPHA 360 MOBILE

Η εφαρμογή της τράπεζας για συσκευές iOS και Android προσφέρει στους πελάτες περαιτέρω αμεσότητα και πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες, για να πραγματοποιούν συναλλαγές και να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους με ευκολία, είτε βρίσκονται στο σπίτι, στη δουλειά, είτε σε κίνηση. Με ειδικό σχεδιασμό και εύκολη πλοήγηση, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν γρήγορες συναλλαγές, να ελέγχουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους, να μεταφέρουν κεφάλαια, να πληρώσουν λογαριασμούς και να διαχειριστούν λογαριασμούς και κάρτες άμεσα.

ALPHA 360 ATMS

Τα ΑΤΜ στα 12 καταστήματα του δικτύου της Alpha Bank Cyprus είναι ενσωματωμένα με την πλατφόρμα Alpha 360, επιτρέποντας στους πελάτες να πραγματοποιούν μια ποικιλία συναλλαγών πέραν από τις αναλήψεις και τις καταθέσεις μετρητών. Αυτές περιλαμβάνουν μεταφορές κεφαλαίων, διαχείριση PIN καρτών κ.α.

ALPHA 360 APIS

Η Alpha Bank Cyprus, μέσω της πλατφόρμας Alpha 360 API Banking, προσφέρει διεπαφές Προγραμματισμού Εφαρμογών (APIs) με ασφαλή τρόπο, επιτρέποντας στους πελάτες της να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους έξω από το οικοσύστημά της. Μέσω αυτής της τεχνολογίας ανοιχτής τραπεζικής (open banking), οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να συνδέουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς με εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων, να ενοποιούν τα οικονομικά τους στοιχεία και να πραγματοποιούν πληρωμές απευθείας από λογαριασμούς της Alpha Bank.

ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

Στην εποχή των ψηφιακών πληρωμών, η Alpha Bank Cyprus διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καρτών προσαρμοσμένων στις ανάγκες των πελατών της. Με τις ανέπαφες χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές με ένα απλό άγγιγμα στα σημεία πώλησης. Παράλληλα, όλες οι κάρτες προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεσης με τα ψηφιακά πορτοφόλια, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay και Xiaomi Pay.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ

Η ασφάλεια των ηλεκτρονικών πληρωμών αποτελεί προτεραιότητα για την τράπεζα και επιτυγχάνεται με μέτρα ισχυρής ταυτοποίησης του πελάτη, μέσω βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας τελευταίας τεχνολογίας, ακολουθώντας τα διεθνή τεχνικά πρότυπα που καθορίζουν τις απαιτήσεις ισχυρού ελέγχου ταυτότητας πελατών. Παρέχονται επίσης, πραγματικού χρόνου ειδοποιήσεις και ενημερώσεις για όλες τις συναλλαγές, προσφέροντας ένα επιπλέον επίπεδο ασφαλείας.

Το Alpha 360 της Alpha Bank Cyprus είναι πολύ περισσότερο από μια ψηφιακή τραπεζική πλατφόρμα. Είναι μια δέσμευση προς τους πελάτες της τράπεζας για παροχή ασφαλών, βολικών και καινοτόμων τραπεζικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες τους. Την ίδια ώρα, προβλέποντας τις εξελίξεις, η τράπεζα προετοιμάζεται για την προσθήκη και νέων υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών, όπως άμεσες διατραπεζικές πληρωμές (instant payments), άμεσες μεταφορές μέσω κινητού τηλεφώνου σε λογαριασμούς και κάρτες εντός και εκτός Κύπρου, προγράμματα ανταμοιβής τύπου loyalty, υπηρεσίες διαχείρισης πορτοφολιού (Personal Financial Management), ψηφιακές υπογραφές κ.α.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής της μεταρρύθμισης, που αποτελεί μια θεμελιώδη αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες της, ιδιώτες και επιχειρήσεις, η Alpha Bank Cyprus επενδύει στην ταχύτερη και φιλικότερη εξυπηρέτησή τους. Με συνεχείς καινοτομίες και ανανεωμένες υπηρεσίες, η Alpha Bank συμβαδίζει με συνέπεια και ευελιξία με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς, προσφέροντας λύσεις ψηφιακών συναλλαγών προς όφελος των Πελατών της.

ALPHA BANK CYPRUS LTD

Μέγαρο Alpha Bank

Λεωφόρος Λεμεσού 3

2112, Αγλαντζιά, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22888888

Ιστοσελίδα: www.alphabank.com.cy