Με τεχνολογία αιχμής και κορυφαία τεχνογνωσία, το McDonald’s App συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του. Tap More, Get More! Όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς τόσο περισσότερα σου χαρίζει… αφού συμβαδίζει απόλυτα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.  

Οι χρήστες της εφαρμογής; Πολυάριθμοι, αλλά το κυριότερο… αυξάνονται όλο και πιο πολύ, αφού η McDonald’s τούς προσφέρει καθημερινά αποκλειστικές προσφορές, τη δυνατότητα να εξαργυρώνουν βαθμούς με αγαπημένα προϊόντα αλλά και να έχουν πρόσβαση σε μοναδικούς διαγωνισμούς και εταιρικά νέα.  

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι και φέτος η πρωτοποριακή αυτή εφαρμογή θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθότι η McDonald’s επενδύει διαρκώς στην ψηφιακή αναβάθμισή της. Η στρατηγική αυτή κίνηση τής δίνει το πλεονέκτημα της ταχύτερης προσαρμογής στις αλλαγές της αγοράς και στην προσφορά ακόμα καλύτερων υπηρεσιών.

Order. Earn. Enjoy.

Το McDonald’s App έχει γίνει πλέον συνώνυμο με την επιβράβευση! Με το πρόγραμμα επιβράβευσης ‘My McDonald’s Rewardsοι χρήστεςσυγκεντρώνουν βαθμούς με κάθε παραγγελία στο εστιατόριο, καθώς και μέσω των Self-Ordering Kiosks και των Drive-Thru. Σημειώστε κι αυτό, έχει ενδιαφέρον! Τώρα οι χρήστες μπορούν να συγκεντρώνουν βαθμούς και μέσω της υπηρεσίας McDelivery. Παραγγέλνουν, συλλέγουν βαθμούς και τους εξαργυρώνουν μόνο σε κάθε εστιατόριο και μέσω Drive-Thru.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κατεβάσουν το McDonald’s App στο κινητό τους και να σκανάρουν τον κωδικό -μέσω της εφαρμογής- κατά τη διάρκεια της παραγγελίας τους.

Την ίδια στιγμή, η υπηρεσία Mobile Order & Pay (MOP), η οποία βρίσκεται στο McDonald’s App, συνεχίζει να αναβαθμίζει την ψηφιακή αλληλεπίδραση με τους καταναλωτές, προσφέροντάς τους ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Μπορούν να παραγγείλουν από πριν, να πληρώσουν με πιστωτική κάρτα και να επιλέξουν το σημείο από το οποίο επιθυμούν να παραλάβουν την παραγγελία τους: Front-Counter / Drive-Thru / Table Service.

Κατεβάστε το McDonald’s App από το Google Play http://bit.ly/2Zo1mZJ ή το App Store https://apple.co/2sZSi0Q

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mcdonalds.com.cy