Η αγορά ενός ακινήτου, είτε αφορά επενδυτική πράξη, είτε αναπτυξιακή πρωτοβουλία, προϋποθέτει ενδελεχή έρευνα και καλή γνώση των συνθηκών αλλά και των προοπτικών της αγοράς. Η εμπειρογνωμοσύνη και η φερεγγυότητα ενός συνεργάτη σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις ακινήτων, αφενός συμβάλλει καθοριστικά στην εξεύρεση του κατάλληλου ακίνητου και αφετέρου στην ομαλή και γρήγορη διεκπεραίωση της πράξης.

Η έμπειρη ομάδα της Gordian αποτελείται από επαγγελματίες συμβούλους, που καθοδηγούν με διαφάνεια και ακεραιότητα τους υποψήφιους αγοραστές, με στόχο την επιλογή του ακινήτου που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Αυτό που ξεχωρίζει τη GoGordian Real Estate, πέρα από το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε προνομιούχες τοποθεσίες σε όλη την Κύπρο, είναι η επαγγελματική και ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών, πάντα με προτεραιότητα τη διαφάνεια. Ο πελάτης λαμβάνει άμεσα απάντηση σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχει ή σε περίπτωση υποβολής προσφοράς. Επιπρόσθετα, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει μια επίσκεψη στο ακίνητο ηλεκτρονικά ή μέσω τηλεφώνου, την ώρα και μέρα που τον βολεύει, με τη συνοδεία του υπεύθυνου σύμβουλου πωλήσεων.

Παράλληλα, η Gordian διατηρεί ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Οι πωλητές βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με όλο το δίκτυο, με σκοπό την εξεύρεση ακινήτων για τις ανάγκες των πελατών τους. Οι συνεργάτες της Gordian έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται μέσω τακτικών συναντήσεων με τους πωλητές, αλλά και μέσω του εβδομαδιαίου ενημερωτικού της δελτίου, που αφορά καινούρια ακίνητα που εισέρχονται στην αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας σημαντικός αριθμός ακινήτων που περιλαμβάνεται στο χαρτοφυλάκιο της Gordian βρίσκεται σε κεντρικά, αλλά και σε παραθαλάσσια σημεία και απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επενδυτές που αποζητούν σταθερά υψηλά εισοδήματα.

Το χαρτοφυλάκιο της GοGordian αποτελείται από οικιστικά, τουριστικά, εμπορικά, αναπτυξιακά οικόπεδα, αγροτικά τεμάχια, κτήρια, αποθήκες, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα σε τιμές προσιτές, για κάθε ενδιαφερόμενο, ώστε να μπορούν να καλύψουν κάθε επιμέρους ανάγκη και επιχειρηματικό σχεδιασμό.

Η GοGordian αποτελεί προορισμό και για αναζήτηση κατοικίας, διαμερισμάτων, πολυτελών και εξοχικών κατοικιών, τόσο για ιδιωτική χρήση, όσο και για επένδυση. Επιπρόσθετα, στο χαρτοφυλάκιο της διατίθενται ακίνητα που εμπίπτουν στο Στεγαστικό Σχέδιο Αναζωογόνησης Ορεινών, Ακριτικών και Μειονεκτικών Περιοχών, του οποίου τα κίνητρα οι αγοραστές μπορούν να αξιοποιήσουν.

Λίγα λόγια από τον Ανδρόνικο Αντωνίου, Head of Sales της Gordian

‘Παρά τις μη ευνοϊκές συνθήκες που είχαν δημιουργηθεί το 2023, με την αύξηση των επιτοκίων αλλά και του πληθωρισμού, ο τομέας των ακινήτων αποδείχθηκε, για ακόμα μια φορά πολύ ανθεκτικός. Αυτό αντανακλάται στον μεγάλο αριθμό πωλήσεων ακινήτων το 2023, που έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί από το 2007. Η φετινή χρονιά αναμένεται να είναι επίσης δυνατή, αφού οι πωλήσεις το πρώτο δίμηνο του 2024 κατέγραψαν αύξηση 9%, σε σύγκριση με τους δύο πρώτους μήνες του 2023 – και τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί από το 2008.

Σε αυτό έχουν συμβάλει και επενδύσεις από τρίτες χώρες. Από τις 15,567 πωλήσεις που καταγράφηκαν συνολικά το 2023, οι 6,900 προήλθαν από ξένους αγοραστές, αύξηση ύψους 16%. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι μήνες Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, όπου παρουσιάστηκε μείωση λόγω του πολέμου που ξέσπασε μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης στις αρχές Οκτωβρίου. Με τον ερχομό του νέου χρόνου, όμως, η ζήτηση σε ακίνητα από Ισραηλίτες επενδυτές επανήλθε δυναμικά. Αρκετές εταιρείες από το Ισραήλ έχουν μεταφέρει τις έδρες των επιχειρήσεων τους στην Κύπρο, ενώ έχουν επίσης προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις σε Λεμεσό και Λάρνακα. Ως εκ τούτου, αυξήθηκε η ζήτηση για γραφειακούς χώρους, γη για ανάπτυξη, στεγαστικά ακίνητα, αλλά και κτήρια που χρήζουν ανακαίνισης για επενδυτικούς σκοπούς. Η Gordian διαθέτει τέτοιου είδους ακίνητα σε κεντρικές αρτηρίες, που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη.

Ο τουριστικός τομέας είναι ακόμα ένας παράγοντας που επηρεάζει θετικά τον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο. To 2023 οι αφίξεις τουριστών έφτασαν τα 3.8 εκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 20% από το 2022. Συνεπώς, έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχει ανάγκη για περισσότερα ξενοδοχειακά καταλύματα. Η Gordian μπορεί να καλύψει μέρος τέτοιων επενδυτικών αναγκών αφού διαθέτει προς πώληση ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα σε παραλιακές πόλεις του νησιού.’

Ανοίξτε την πόρτα για το επόμενο σας ακίνητο με την GoGordian Real Estate

Κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία (Ref: 6573, €2.700.000)

Εξαώροφο εμπορικό κτήριο στους Αγίους Ομολογητές, σε ένα από τα πιο κεντρικά εμπορικά σημεία της Λευκωσίας, χτισμένο σε τεμάχιο με συνολικό εμβαδόν γης 607 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από κατάστημα με μεσοπάτωμα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε όροφοι είναι πανομοιότυποι και ο καθένας αποτελείται από χώρο γραφείου, μικρή κουζίνα και τουαλέτες. Το κτήριο διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 1,060 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 94 τ.μ., μεσοπάτωμα 117 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες 64 τ.μ. και υπόγειο 359 τ.μ. που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης και αποθήκη. Το ακίνητο διατίθεται διά ελεύθερης και κενής κατοχής.

Κτήριο μεικτής χρήσης στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία (Ref: 7946, €4.650.000)

Επταώροφο κτήριο μεικτής χρήσης, με συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 2,130 τ.μ., στους Αγίους Ομολογητές, επί της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή, στο κέντρο της πόλης. Το κτήριο αποτελείται από δύο υπόγεια, καταστήματα/γραφεία στο ισόγειο και γραφεία στους υπόλοιπους έξι ορόφους. Το ακίνητο αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία με υψηλή απόδοση, ενώ μέρος του κτηρίου είναι ήδη μισθωμένο. Οι υπόλοιποι χώροι είναι διαθέσιμοι.

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, με πολύ εύκολη πρόσβαση σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του επιχειρηματικού κέντρου της Λευκωσίας.

Γραφείο στον Τρυπιώτη, Λευκωσία (Ref: 8061, €630.000)

Το κτήριο βρίσκεται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου της Λευκωσίας και περιβάλλεται από όλες τις ανέσεις, υπηρεσίες, εμπορικές και οικιστικές αναπτύξεις. Αποτελεί ιδανική επενδυτική ευκαιρία που αφορά γραφειακές εγκαταστάσεις με συνολικό εμβαδόν 230 τ.μ., είναι στον 4ο όροφο κτηρίου στη γνωστή συνοικία Τρυπιώτη. Επωφελείται τριών θέσεων στάθμευσης στο υπόγειο του κτηρίου, μονάδων κλιματισμού VRV, παραθύρων με διπλά τζάμια και διαχωριστικών γραφείων. Προσφέρεται διά ελεύθερης και κενής κατοχής.

Οικόπεδο στη Χρυσοπολίτισσα, Λάρνακα (Ref: 6870, €5.500.000)

Παραθαλάσσιο εμπορικό οικόπεδο στην περιοχή Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα, σε μια νέα και γοργά αναπτυσσόμενη περιοχή, κατά μήκος της Λεωφόρου Αμμοχώστου, δίπλα στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το ακίνητο διαθέτει πρόσοψη δρόμου 30 μ. και εμβαδόν γης 3,590 τ.μ.. Εμπίπτει σε πολεοδομική ζώνη που επιτρέπει αναπτύξεις για οικιστική, τουριστική, εμπορική, γραφειακή χρήση, καθώς επίσης και για μεικτή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση, με μέγιστο επιτρεπτό ύψος 68 μ. και 15 ορόφους. Το ακίνητο διαθέτει συντελεστή δόμησης 100%.

Δείτε όλα τα ακίνητα της GoGordian στο www.gogordian.com

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 7777 5656

Οδός: Ευαγόρου 4, Τ.Κ 2121, Αγλαντζιά Λευκωσία