Με είκοσι χρόνια εµπειρίας στην κυπριακή αγορά παραγωγής ηλιακής ενέργειας, η Conercon Energy Solutions, θυγατρική της Lanitis Energy, είναι πρωτοπόρος στον τοµέα αυτό. Αξιοποιώντας πλήρως τις τελευταίες τεχνολογίες στον τοµέα της παραγωγής και της εξοικονόµησης ενέργειας µε τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, η εταιρεία καινοτοµεί στον σχεδιασµό, την πώληση, την εγκατάσταση και τη συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων µεγάλης κλίµακας, καθώς και συστηµάτων υψηλών προδιαγραφών για οικιστικά, βιοµηχανικά και εµπορικά έργα.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι µέχρι σήµερα, η Conercon Energy Solutions:

Έχει προµηθεύσει µε επιτυχία εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστηµάτων που υπερβαίνουν τα 140MW.

Έχει εξυπηρετήσει περισσότερα από 14 χιλιάδες νοικοκυριά και 150 βιοµηχανικά/εµπορικά κτίρια, τα οποία µείωσαν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Έχει εγκαταστήσει και συντηρεί µεγάλα φωτοβολταϊκά πάρκα, συνολικής ισχύος άνω των 60MW.

Η εταιρεία προσφέρει µια ποικιλία προϊόντων για όλους τους τύπους εγκαταστάσεων, ευθυγραµµίζοντας απόλυτα όλους τους σχετικούς παράγοντες, για να εξασφαλίσει τον απώτερο στόχο: την υψηλότερη απόδοση των συστηµάτων και τη διασφάλιση της ποιότητας για τους πελάτες, καθώς και των απαραίτητων εξασφαλίσεων για τους επενδυτές.

Η Conercon Energy Solutions ακολουθεί ένα µακροπρόθεσµο στρατηγικό σχέδιο, µέσω της προσεκτικής επιλογής συνεργατών και προµηθευτών στην Κύπρο και στο εξωτερικό, οι οποίοι είναι τα πιο αξιόλογα ονόµατα στον παγκόσµιο κλάδο των Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας. Μεταξύ αυτών περιλαµβάνονται εταιρείες όπως οι Luxor, Bauer, Azzurro, Huawei, και Tigo. Με όλες τις εταιρείες µε τις οποίες συνεργάζεται υπάρχουν µακροχρόνιες συµφωνίες και τις εκπροσωπεί ως Εξουσιοδοτηµένος Συνεργάτης Υπηρεσιών στην κυπριακή αγορά, για την άµεση ανταπόκριση και επίλυση των προβληµάτων που µπορεί να προκύψουν κατά τη λειτουργία των Φωτοβολταϊκών Συστηµάτων.

Με ένα εξαιρετικό τεχνικό τµήµα, τόσο σε εξοπλισµό όσο και σε εργατικό δυναµικό και τις σχέσεις εµπιστοσύνης που χτίζει µε τους πελάτες, η Conercon Energy Solutions στέκεται σταθερά δίπλα στον πελάτη, ακόµη και µετά την αρχική επένδυση, ενώ παρέχει όλο το φάσµα των υπηρεσιών της τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας στον τοµέα των φωτοβολταϊκών συστηµάτων, όπως:

Business-to-Business (Β2Β, Χονδρικό εµπόριο)

 Οικιακά και εµπορικά φωτοβολταϊκά συστήµατα

 Net Metering, Net Billing & Virtual Metering

 Εγκατάσταση µεγάλων φωτοβολταϊκών πάρκων

 Συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων (After Sales Service)

DCIM/100MEDIA/DJI_0763.JPG

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Με οδηγό τα φωτοβολταϊκά συστήµατα, η ανάπτυξη των Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας αυξάνεται ραγδαία.

Οι Ανανεώσιµες Πηγές Ενέργειας βρίσκονται στην πρώτη γραµµή της ευρωπαϊκής απάντησης στην ενεργειακή κρίση και ”είναι σηµαντικός παράγοντας για να γίνει ο ενεργειακός εφοδιασµός, όχι µόνο καθαρότερος, αλλά και πιο ασφαλής και προσιτός”, όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του ΔΟΕ, Fatih Birol.

Η Conercon Energy Solutions  θεωρεί τη χρήση της ηλιακής ενέργειας ως προτεραιότητα, περιγράφοντας τη στροφή προς την “πράσινη ενέργεια” ως το µόνο τρόπο για να µειωθεί η εξάρτηση από τις παραδοσιακές µορφές ενέργειας και να αντιστραφεί η κλιµατική αλλαγή που απειλεί τον πλανήτη.

Επισκεφθείτε µας στο περίπτερο 10&11&12, στην 18η Έκθεση Εξοικονόµησης Ενέργειας και Τεχνολογιών Περιβάλλοντος «SAVE ENERGY Greenbiz & Aquatech Expo 2024», η οποία θα διεξαχθεί 12-14 Απριλίου 2024 στο City of Dreams Mediterranean, στη Λεµεσό.