Έχοντας διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη διαμόρφωση της Κύπρου από το 1945, η Cybarco έχει συμπληρώσει δεκαετίες επιτυχούς δραστηριοποίησης. Με επίκεντρο την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, η Cybarco Development διευρύνει συνεχώς τα όρια με εμβληματικές αναπτύξεις που έχουν μεταμορφώσει το αστικό περιβάλλον και τον τρόπο ζωής των κατοίκων.

Με έργα όπως το Aphrodite Hills Golf Resort, το Sea Gallery Villas, το Akamas Bay Villas, το The Oval, η Μαρίνα Λεμεσού και τo Trilogy Limassol Seafront, η εταιρεία έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού ως η πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης γης στην Κύπρο, με έμφαση στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών.

Akamas Bay Villas

Παγκόσμιας κλάσης αρχιτεκτονική, μοναδικά design και εξαιρετική θέα – στις πλέον προνομιακές τοποθεσίες – αποτελούν μερικά από τα βασικά κριτήρια που λαμβάνει υπόψη η Cybarco Development για να προσφέρει «κάτι περισσότερο από απλώς, ένα ακίνητο».

TRILOGY: ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ

Το Trilogy, ένα συναρπαστικό κεφάλαιο για την Cybarco, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα έργα των τελευταίων ετών στην Κύπρο. Σχεδιασμένο από το παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικό γραφείο WKK του Λονδίνου, ξεχωρίζει για τη σύγχρονη, πολυλειτουργική και υψηλής αισθητικής αρχιτεκτονική του. Το project συνδυάζει αρμονικά την αστική ζωή με την αίσθηση της γαλήνης και της χαλάρωσης, σε μία από τις πιο όμορφες ακτογραμμές της Μεσογείου, προσφέροντας πολυτέλεια, αναβαθμισμένο βιοτικό επίπεδο και την ευκαιρία για μια ποιοτική καθημερινότητα.

Το Trilogy δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο έργο στην Κύπρο. Είναι ένας μοναδικός προορισμός και μια εμπειρία για όλους, από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και τα στελέχη των επιχειρήσεων, μέχρι τους πελάτες των εστιατορίων και τους απλούς περαστικούς. Πρόκειται για μια αστική όαση με την ενέργεια μιας ευρωπαϊκής πόλης, στην καρδιά της Λεμεσού. Το πρωτοποριακό έργο αποτελείται από τρία εντυπωσιακά κτήρια: το West Tower (160 μέτρα ύψος, 39 όροφοι), το East Tower (148 μέτρα ύψους, 36 όροφοι) και τo North Residences (49 μέτρα ύψους, 13 όροφοι).

Η πολυαναμενόμενη παράδοση των δύο μπροστινών εμβληματικών πύργων στο Trilogy βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους ιδιοκτήτες των γραφείων και των διαμερισμάτων να παραλαμβάνουν τα ακίνητά τους. Μαζί με αυτό το σημαντικό ορόσημο ολοκληρώνεται επίσης και η δημόσια πλατεία, μεγέθους 6,850τ.μ., που ετοιμάζεται και αυτή να υποδεχτεί τον κόσμο το φετινό καλοκαίρι.

Το North Residences – το τρίτο και τελευταίο κτήριο του έργου – και το The Oasis, που θα διαθέτει κήπους, πισίνες και άλλες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 6.700 τ.μ., θα παραδοθούν εντός του 2025.

Στους δύο μπροστινούς πύργους, όλα τα γραφεία έχουν πωληθεί και μόνο 17 από τα 192 διαμερίσματα είναι διαθέσιμα προς πώληση. Επιπλέον, το 75% του North Residences έχει πωληθεί, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο πίσω μέρος του έργου. Τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα του με θέα στη θάλασσα αποτελούν ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει το Trilogy, μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα και σε τιμές που ξεκινούν από €660,000.

«Στη Cybarco είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε το Trilogy να γίνεται πραγματικότητα. Αυτό το εμβληματικό έργο δεν είναι απλά ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων. Το Trilogy αποτελεί μια νέα εποχή για τη Λεμεσό και την Κύπρο, καθώς δημιουργεί μια ζωντανή και δυναμική κοινότητα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαβίωσης, εργασίας και ψυχαγωγίας», τόνισε στο Forbes ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy και CEO της Cybarco Development κ. Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, για να προσθέσει ότι «η αλήθεια είναι πως αφιερώσαμε πολύ χρόνο, τεράστιους πόρους και αστείρευτη δημιουργικότητα για να υλοποιήσουμε το Trilogy με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Συνεργαστήκαμε με κορυφαίους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και άψογα σχεδιασμένο destination που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις προσδοκίες των κατοίκων και των επαγγελματιών. Πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ανάπτυξη ακινήτων στην Κύπρο».

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των έργων Attikis Residences στη Λευκωσία και Thalassa Residences στη Λεμεσό, η εταιρεία εξασφάλισε γη σε προνομιούχες περιοχές και των δύο πόλεων, στις οποίες ήδη ξεκίνησαν ακόμη τρία έργα, το Seaview Heights και το Aktea Residences 4 στη Λεμεσό και το Park Residences στη Λευκωσία, ενώ άλλα τρία έργα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν εντός της χρονιάς.

Park Residences

Όσον αφορά τη δραστηριότητα της εταιρείας στο Λατσί, στην πιο ειδυλλιακή περιοχή της Κύπρου, με δύο ετοιμοπαράδοτες παραθαλάσσιες επαύλεις να είναι διαθέσιμες για πώληση, αποφασίστηκε η ανέγερση άλλων τεσσάρων.

Στους στόχους της Cybarco είναι και η ενδυνάμωση του brand της θυγατρικής BeCyprus (πρώην Cybarco Property Management), η οποία ασχολείται με ενοικιάσεις, διαχείριση ακινήτων και το lifestyle management των πελατών της, τόσο εγχώρια όσο και σε αγορές του εξωτερικού.

O κ. Χατζηπαναγιώτου εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας: «Σήμερα, η Cybarco Development βρίσκεται σε μια δυναμική φάση ανάπτυξης, με φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Έχουμε εξασφαλίσει γη σε προνομιούχες περιοχές και ετοιμαζόμαστε να υλοποιήσουμε νέα εμβληματικά έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Κύπρου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μοναδικές κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και υψηλή ποιότητα ζωής».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα της Cybarco ή για διευθέτηση επίσκεψης σε αυτά, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 25 362 800 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα cybarco.com.