Με μια συναρπαστική γκάμα αυτοκινήτων, ο Όμιλος Πηλακούτα καλύπτει κάθε προτίμηση για οποιαδήποτε κατηγορία οχήματος, συμπεριλαμβανομένων των πιο περιζήτητων ηλεκτρικών, plug-in hybrid και υβριδικών μοντέλων της αγοράς. Ο Όμιλος αντιπροσωπεύει, με την αξιοπιστία και το κύρος που τον διακρίνει, τα brands BMW, MINI, RollsRoyce, Jaguar, Land Rover, NISSAN, Renault και Dacia και παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης και εξυπηρέτησης.

BMW

X1 & iX1

Το εισαγωγικό μοντέλο στον κόσμο της BMW X είναι τώρα πιο ελκυστικό από ποτέ. Στην τρίτη γενιά του μοντέλου, η νέα BMW X1 διαθέτει πιο εντυπωσιακή σχεδίαση, ανώτερη ευρυχωρία, προηγμένη ψηφιοποίηση – και, για πρώτη φορά, ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Σειρά 5 & i5

Η νέα BMW Σειρά 5 Sedan, πιο δυναμική από ποτέ, με πληθώρα ψηφιακών καινοτομιών, προσφέρεται για πρώτη φορά αμιγώς ηλεκτρική, με plug-in υβριδικά συστήματα, καθώς και με εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που χρησιμοποιούν ήπια υβριδική τεχνολογία.

X2 & iX2

H νέα BMW X2, στη δεύτερη γενιά της, είναι ακόμα πιο ξεχωριστή σε εμφάνιση, πιο σπορ και πιο προοδευτική σε φιλοσοφία, με έντονη κουπέ σιλουέτα. Η πρώτη BMW iX2 συνδυάζει την αμιγώς ηλεκτρική οδηγική απόλαυση, με άφθονους χώρους και εντυπωσιακή, μοντέρνα σχεδίαση.

MINI

MINI Countryman

Tο νέο MINI Countryman, το μεγαλύτερο μοντέλο της γκάμας MINI, είναι ευέλικτο στην πόλη, άνετο στην ύπαιθρο και επίσης κατάλληλο για ταξίδια off-road και για πρώτη φορά διαθέσιμο με πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Προσφέρει αισθητά μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο, ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης, καινοτόμες λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης και εκτεταμένες ψηφιακές τεχνολογίες, υποστηρίζοντας με καινοτόμους τρόπους τόσο τον οδηγό όσο και τους επιβάτες.

MINI Electric

Το νέο πλήρως ηλεκτρικό MINI Cooper υπογραμμίζει την παράδοση της μάρκας με τη χαρακτηριστική σχεδίαση MINI, συμβολίζοντας ταυτόχρονα τη μετάβαση σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον. Η ηλεκτρική αίσθηση go-kart και μία διασκεδαστική εμπειρία προάγουν το DNA της MINI σε εντελώς νέο επίπεδο. Με τις καθαρές και ομοιόμορφες επιφάνειές του, τις κομψές γραμμές και τις ισορροπημένες αναλογίες, το εξωτερικό έχει δημιουργηθεί σχολαστικά σε μια εντυπωσιακή μορφή.

LAND ROVER

Range Rover

To νέο Range Rover είναι το αυθεντικό πολυτελές SUV και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία εδώ και 50 χρόνια. Ένα premium μοντέλο, που καταφέρνει να συνδυάζει την άνεση, την προηγμένη τεχνολογία και τις εντυπωσιακές ικανότητες. Με μια σειρά αποδοτικών ήπιων υβριδικών και plug-in υβριδικών κινητήρων, αλλά και ένα αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover, που θα ενταχθεί στην γκάμα το 2024.

Range Rover Sport

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο που επαναπροσδιορίζει τη σπορ πολυτέλεια, συνδυάζοντας τη δυναμική εμφάνιση με την κορυφαία απόδοση εντός και εκτός δρόμου. Το Electric Hybrid μοντέλο προσφέρει βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα και μεγαλύτερη, πλήρως ηλεκτρική (EV) αυτονομία. Ένα αμιγώς ηλεκτρικό Range Rover Sport θα πλαισιώσει την οικογένεια το 2024.

Range Rover Evoque

Tο νέο Range Rover Evoque είναι ένα εντυπωσιακό SUV, με φρέσκια σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία και επιλογές premium υλικών. Πρόκειται για ένα πολυτελές και υπερσύγχρονο μοντέλο με εντυπωσιακές επιδόσεις και σεβασμό στο περιβάλλον. Οι μεγαλύτερες αλλαγές στο ανανεωμένο Range Rover Evoque έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό, με την τεχνολογία και τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι ορισμένες από τις πιο εμφανείς αναβαθμίσεις.

NISSAN

Ariya

To Αriya αποτελεί το πρώτο ηλεκτρικό coupé crossover της Nissan με τολμηρή σχεδίαση, το οποίο προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις, σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και πολυτελές εσωτερικό. Με διπλό κινητήρα, το σύστημα e-4ORCE All-Wheel Drive προσφέρει την απόλυτη οδηγική συγκίνηση.

Qashqai e-POWER και X-Trail e-POWER

Το πιο πετυχημένο SUV μοντέλο στην κατηγορία του, Nissan Qashqai και το νέο επιβλητικό SUV Nissan X-Trail, εξοπλίζονται με το καινοτόμο σύστημα e-POWER που προσφέρει την εμπειρία ηλεκτροκίνησης, με απίστευτη αυτονομία, χωρίς την ανάγκη φόρτισης. Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν Ιαπωνική αξιοπιστία, εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, μεγάλους εσωτερικούς χώρους και υψηλό επίπεδο ασφάλειας, κατακτώντας πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP.

RENAULT

Renault Megane E-Tech 100% electric

Το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Renault είναι ένα μοντέλο που δημιουργεί τις τάσεις της νέας εξηλεκτρισμένης εποχής, αφού είναι εφοδιασμένο με ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το νέο Megane E-TECH Electric προσφέρει εξαιρετική ευρυχωρία στο εσωτερικό του και δυναμισμό στον δρόμο. Οι αεροδυναμικές γραμμές εξασφαλίζουν στο αυτοκίνητο μία ξεχωριστή εμφάνιση και εγγυώνται μία συναρπαστική οδήγηση.

Renault Arkana E-Tech Full Hybrid

Το Αrkana Hybrid είναι μια τολμηρή προσθήκη στην γκάμα της Renault και αλλάζει τα δεδομένα της κατηγορίας του. Ένα κομψό coupé SUV με καινοτόμο σχεδιασμό, high-tech τεχνολογίες, υβριδικούς κινητήρες και υψηλά επίπεδα άνεσης και ασφάλειας. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα εξελιγμένο σύγχρονο SUV και αποτελούν τους πυλώνες της επιτυχίας για όλη την γκάμα του εργοστασίου της Renault.

Renault Captur E-Tech Plug-In Hybrid

Το Renault Captur, κατακτώντας τα πέντε αστέρια Ασφάλειας Euro NCAP, με τις τεχνολογίες Hybrid E-Tech και Plug-in Hybrid, προσφέρει συστηματική ηλεκτρική εκκίνηση, οδηγική απόλαυση ανά πάσα στιγμή και ενεργειακή απόδοση στο υψηλότερο επίπεδο.

DACIA

Dacia Spring

Το πιο οικονομικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ευρώπης, το Dacia Spring, που προσφέρει τόσα πολλά με τόσα λίγα, φέρνει νέα δεδομένα. Με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, εξωτερικές γραμμές που αναδεικνύουν το στυλ ενός off-road οχήματος και αστραπιαία επιτάχυνση που το καθιστά ευέλικτο για ένα αυτοκίνητο πόλης. Το Spring είναι ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις είτε στην πόλη είτε στην εξοχή. Με δυνατότητα εύκολης φόρτισης στο σπίτι ή σε δημόσιους φορτιστές, το Spring προσφέρει μια πράσινη και οικονομική εμπειρία οδήγησης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
BMW / MINI / ROLLS-ROYCE: 77 77 16 00
Jaguar / Land Rover: 77 77 18 00
NISSAN: 77 77 72 20
Renault / Dacia / Mitsubishi Motors:
77 77 33 44
www.pilakoutasgroup.com.cy