Ως ένας δυναμικός, κορυφαίος οργανισμός που εξελίσσεται, προσαρμόζεται και μεταβάλλεται, επενδύοντας στην καινοτομία και το αύριο, η Πετρολίνα αγκαλιάζει την πράσινη μετάβαση, διευρύνοντας τη στρατηγική της στη βιώσιμη ανάπτυξη σε νέους τομείς ενέργειας.

Με προτεραιότητα την παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας, με έξυπνες λύσεις και πελατοκεντρική προσέγγιση, η Πετρολίνα έχει δημιουργήσει το pcharge για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης Η/Ο.

Με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, το pcharge αποτελεί το νέο brand της Πετρολίνα, που έχει στόχο να καταστεί ο κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Πετρολίνα έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου σημείων επαναφόρτισης σε πρατήρια και σε υπεραγορές, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, γραφεία και εμπορικά κτήρια με φορτιστές AC 22 kW, που καλύπτουν όλες τις επαρχίες της Κύπρου, με στόχο το pcharge να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο δίκτυο στο νησί.

Το pcharge παρέχει τη δική του πλατφόρμα και app για τη διαχείριση φορτιστών και έχει προχωρήσει στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του μεγαλύτερου δικτύου επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Κύπρο.

Πιο συγκεκριμένα, ενσωματώνοντας την πλατφόρμα διαχείρισης pcharge με τις υφιστάμενες υπηρεσίες διαχείρισης στόλου που προσφέρει, η Πετρολίνα παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτροκίνησης, όπως παρακολούθηση φορτιστών, τιμολόγηση, διαχείριση στόλου ηλεκτρικών οχημάτων και ανάλυση δεδομένων.

Με την εφαρμογή pcharge app, παρέχει σε όλους τους χρήστες, τη δυνατότητα πλήρους πρόσβασης στο δίκτυο, όπου μπορούν να φορτίσουν με αποκλειστικές τιμές.

Με στόχο το μεγαλύτερο δίκτυο στην Κύπρο

Η Πετρολίνα είναι η πρώτη εταιρεία που έχει εγκαταστήσει φορτιστές σε πρατήρια και έχει αναπτύξει το δικό της δίκτυο φόρτισης σε όλη την Κύπρο.

Οι φορτιστές υπερταχείας επαναφόρτισης (από 50 kW μέχρι 150 kW) έχουν εγκατασταθεί, στο πρατήριο Petrolina στην περιοχή του νέου ΓΣΖ στη Λάρνακα, στο πρατήριο Petrolina στη Χοιροκοιτία και στον δρόμο του Λιμανιού στη Λεμεσό, καθώς και στο πρατήριο ΕΝΙ στα Κονιά της Πάφου.

Πολύ σύντομα αναμένεται να λειτουργήσουν φορτιστές στα πρατήρια Petrolina στον Αστρομερίτη και ΕΝΙ στη Λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία. Με στόχο το pcharge να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο δίκτυο στο νησί, η Πετρολίνα έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη ολοκληρωμένου δικτύου σημείων επαναφόρτισης και σε υπεραγορές, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης, γραφεία και εμπορικά κτήρια με φορτιστές AC 22 kW, που καλύπτουν όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Με το δίκτυο να αναπτύσσεται ήδη με γοργούς ρυθμούς, με στόχο να καταστεί το μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών στην Κύπρο, αναμένεται να εγκατασταθούν 150 σημεία μέχρι το τέλος του 2024 σε πρατήρια, όπως και σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Pcharge app

Μέσω της εφαρμογής pcharge, οι χρήστες μπορούν να εντοπίζουν τον κοντινότερο φορτιστή, τη διαθεσιμότητα, την ισχύ του, γραμμή υποστήριξης 24/7, όπως και να προβαίνουν σε πληρωμές μέσω της εφαρμογής.

Επιπλέον, οι χρήστες λαμβάνουν προνομιακές τιμές φόρτισης στο δίκτυο pcharge.

Ακόμη, μέσω του διευρυμένου δικτύου, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση σε φορτιστές σε όλες τις επαρχίες, τόσο στο γρηγορότερο δίκτυο με τους ταχυφορτιστές σε πρατήρια Petrolina και Eni, όσο και τη δυνατότητα περιαγωγής σε άλλες χώρες.

Οι χρήστες μπορούν να φορτίσουν μέσω της εφαρμογής pcharge app, αφού πρώτα κάνουν εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού.

Στη συνέχεια, μπορούν να επιλέξουν μέσω της εφαρμογής την ανάλογη υποδοχή του φορτιστή ή να σαρώσουν τον κωδικό QR που βρίσκεται στον φορτιστή χρησιμοποιώντας τη επιλογή «Scan QR code».

Εξυπηρέτηση μέσω πλατφόρμας

Η Πετρολίνα έχει ενσωματώσει την πλατφόρμα διαχείρισης pcharge με τις υφιστάμενες υπηρεσίες διαχείρισης στόλου που προσφέρει, για την απρόσκοπτη μετάβαση των εταιρειών στην ηλεκτροκίνηση.

Μέσω της πλατφόρμας, οι εταιρείες μπορούν να επεξεργάζονται σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα και την απόδοση των φορτιστών. Επίσης, μπορούν να παρακολουθούν την ανάλυση δεδομένων, το σύστημα χρέωσης και πίστωσης καθώς και την κατάσταση του λογαριασμού φορτίσεων και κατανάλωσης ενέργειας.

Υφιστάμενοι ή καινούριοι πελάτες καρτών Petrolina Fleet Card, μπορούν να εκδώσουν online e-fleet cards για τον ηλεκτρικό τους στόλο, μέσω της διαδικτυακής πύλης Petrolina Card Web Portal και να λαμβάνουν έναν μόνο λογαριασμό κάθε μήνα για τη φόρτιση, μαζί με άλλα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουν από την Πετρολίνα (καύσιμα/λιπαντικά/πλυντήριο αυτοκινήτων/κύλινδρα υγραερίου κ.λπ.)

Με το βλέμμα στην καινοτομία και το αύριο

Στο πλαίσιο της εξέλιξης του στρατηγικού της σχεδιασμού, η εταιρεία σταδιακά αναπτύσσει και προβαίνει σε ενέργειες για την αναβάθμιση των διαδικασιών σε θέματα Βιώσιμης Αειφόρου Ανάπτυξης (Sustainability and Sustainable Development).

Παράλληλα, με επιχειρηματική διορατικότητα και συγκροτημένη στρατηγική, η Πετρολίνα συνεισφέρει στην καινοτομία, επενδύοντας σε σύγχρονες και περιβαλλοντικά υπεύθυνες υποδομές που ικανοποιούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές.

Για παράδειγμα, τη διάθεση των καυσίμων κίνησης P-EnergyMax, τα οποία συμβάλλουν σε καλύτερη απόδοση του κινητήρα, εξοικονόμηση καυσίμου και μείωση των ρύπων, καθώς και την εγκατάσταση μονάδων ανάκτησης ατμών βενζίνης στις εγκαταστάσεις και πρατήρια.

Επίσης, η Πετρολίνα λαμβάνει μία σειρά μέτρων για μετριασμό των επιπτώσεων στο περιβάλλον, διαθέτοντας στην αγορά βιοκαύσιμα νέας γενιάς με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα και εφαρμόζοντας πρόγραμμα ενεργειακής απόδοσης των κτηριακών της εγκαταστάσεων με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων στο νέο τερματικό υγρών καυσίμων και σε πρατήρια όπου είναι πρακτικά εφικτή τέτοια αναβάθμιση.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή pcharge εδώ: https://onelink.to/e77v4q

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κιλκίς 1, 6015 Λάρνακα, Κύπρος

T: 8000 2100

E: [email protected]

[email protected]

W: www.pcharge.com.cy