Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικτύου, μέλη θα είναι η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου από την Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία, η Iωάννα Παναγιώτου από το Πανεπιστήμιο Λεμεσού, ο Γιώργος Σάββα από την εταιρεία Amdocs Development, ο Πανίκος Τσολιάς της Hermes Airports Ltd και η Πόπη Ψάλιου του Cyprus Healthcare Group Ltd.

Τη Γενική Συνέλευση της 11ης Ιουλίου κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε και το νέο ΔΣ χαιρέτισαν ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ Μιχάλης Αντωνίου, καθώς και η Επίτροπος Περιβάλλοντος Μαρία Παναγιώτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον χαιρετισμό του ο κ. Αντωνίου σημείωσε πως το CSR Cyprus, ως μέλος της ΟΕΒ, συμβάλλει περαιτέρω, μέσα από τις διάφορες πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητές του, ώστε οι επιχειρήσεις-Μέλη του να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της εποχής, παραμένοντας ανταγωνιστικές και βιώσιμες.

Με τη σειρά της η Επίτροπος Περιβάλλοντος αναφέρθηκε στην αποδεδειγμένη δέσμευση του CSR Cyprus για προσφορά στις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

H απερχόμενη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Έλλη Ιωαννίδου, παρουσίασε τις δράσεις του CSR Cyprus για το περασμένο έτος, εστιάζοντας, μεταξύ άλλων, στις εκπαιδεύσεις του, που παρακολούθησαν μεγάλος αριθμός στελεχών από το δίκτυο Μελών του, καθώς και στην ενίσχυση της ευρωπαϊκής παρουσίας του Δικτύου.

Τέλος, η κ. Ιωαννίδου, διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του CSR Cyprus.

Yπενθυμίζεται πως το CSR Cyprus ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2016 με τη μορφή Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου και αποτελεί το εθνικό Eπιχειρηματικό Δίκτυο για την Εταιρική Υπευθυνότητα και Βιωσιμότητα στην Κύπρο. Από το 2017 είναι Μέλος της ΟΕΒ και εθνικός εταίρος του κορυφαίου ευρωπαϊκού δικτύου CSR Europe.