Tο 90% αγγίζει η πληρότητα του ξενοδοχείου ΝΥΧ, μετά από δύο μήνες λειτουργίας, όπως είπε, κατά την παρουσίαση της νέας ξενοδοχειακή μονάδας, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου, Roni Aloni, ο οποίος τόνισε ότι η πόλη χρειαζόταν το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, το οποίο δεσπόζει στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της οδού Ανεξαρτησίας με τον παραλιακό δρόμο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το NYX Limassol βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία της πόλης, σε κοντινή απόσταση από τη Μαρίνα Λεμεσού, την παλιά πόλη, τον παραλιακό δρόμο, τη νυχτερινή ζωή και τον εμπορικότερο δρόμο, την Οδό Ανεξαρτησίας ενώ είναι και κοντά στο νέο καζίνο.

«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ένα τέτοιο ξενοδοχείο φέρνει μια νέα εποχή στην πόλη, στους πολίτες και στους τουρίστες. Στόχος είναι να δημιουργήσει μια νέα ατμόσφαιρα, κουλτούρα, γαστρονομία, μέσα από μοναδικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις», σημείωσε ο κ. Aloni.

Όπως ανέφερε, τα NYX είναι μία από τις επωνυμίες των ξενοδοχείων Leonardo και συγκεκριμένα μία ιδέα για τα ξενοδοχεία πόλης, η οποία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια από την εταιρεία.

«Το όνομα προέρχεται από την ελληνική λέξη “Νύχτα” και αντιπροσωπεύει τα νέα lifestyle business ξενοδοχεία της εταιρείας μας», πρόσθεσε.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ανέφερε πως η τοπική αρχή εκτιμά την ψήφο εμπιστοσύνης του ομίλου Fattal Hotels Group και υπέδειξε πως η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι εξαιρετική.

Στη διάσκεψη Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου του ομίλου Fattal Hotels Group – Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean στη Λεμεσό, παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας της Λεμεσού, του Υφυπουργείου Τουρισμού αλλά και παράγοντες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, όπως τον ΠΑΣΥΞΕ.