Ηλεκτρονική δημοπρασία για πολυτελή έπαυλη στα δημοτικά όρια της Έγκωμης θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου, μέσω της ιστοσελίδας της https://www.eauction-cy.com/ . Πρόκειται στην ουσία για την ακριβότερη κατοικία στην επαρχία Λευκωσίας που μπαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό καθώς η ενδεικτική τιμή για υποβολή προσφορών ορίστηκαν τα €2,36 εκατ.

Για να μπορέσει κάποιος να υποβάλει προσφορά για την έπαυλη, θα πρέπει να καταβάλει ως εγγύηση το ποσό των €236 χιλιάδων.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί το αργότερο μέχρι και ώρα 15:00, δύο πλήρεις εργάσιμες ημέρες πριν την ορισθείσα ημέρα του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. 

Η έπαυλη, βρίσκεται στην οδό Αιπείας, σε απόσταση 550 μέτρων από τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή και 900 μέτρων από το Hilton Λευκωσίας.

Η κατοικία έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 746 τ.μ., 125 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και υπόγειο με εμβαδόν 260 τ.μ.. Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. Εξωτερικά υπάρχει διαμορφωμένος κήπος αυλή και πισίνα. Είναι κτισμένη σε οικόπεδο με συνολικό εμβαδόν 1,956 τ.μ.