Θετική διάθεση μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, διαπιστώνει ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Παναγιώτου, ενόψει της νέας συνάντησης που θα έχει μαζί τους το πρωί της Παρασκευής (22 Μαρτίου) με αντικείμενο τη συνεργασία των κοινωνικών εταίρων για θέματα που αφορούν τη στελέχωση της αγοράς εργασίας και την αξιοποίηση εργαζομένων από τρίτες χώρες.

«Διαπιστώνω ότι υπάρχει θετική διάθεση μεταξύ των κοινωνικών εταίρων», υπογράμμισε ο Υπουργός Εργασίας στο πλαίσιο άτυπης συνάντησης του με δημοσιογράφους.

«Στην αυριανή συνάντηση θα συζητήσουμε πιο συγκεκριμένα», ανέφερε και πρόσθεσε πως «στόχος μας είναι να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και για αυτό το θέμα, για το οποίο μπορεί να υπήρχαν διαφωνίες στον παρελθόν, να καταφέρουμε να συνεργαστούμε καλύτερα».

Η συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 στο Υπουργείο Εργασίας και στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, και των εργοδοτικών οργανώσεων ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ακολουθεί τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, 15 Μαρτίου, για τα συγκεκριμένα θέματα.