Πρόκειται για τον απόλυτο πολιτικό ερασιτεχνισμό. Βγήκε η Αννίτα Δημητρίου κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ και πρότεινε τον βουλευτή και αντιπρόεδρο του κόμματος, Γιώργο Κάρουλλα, ως υποψήφιο δήμαρχο Λάρνακας.

Τον εκθείασε μάλιστα: «Ο Γιώργος Κάρουλλας έχει τα εχέγγυα, τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή είναι η εισήγησή μου καθώς είμαι βέβαιη ότι είναι μια υποψηφιότητα που θέτει την ευημερία των δημοτών της Λάρνακας πάνω από οτιδήποτε άλλο».

Λίγη ώρα μετά, όμως, ο ίδιος ο Κάρουλλας με μήνυμά του προς τα μέλη του Π.Γ. απάντησε με ένα ηχηρότατο «όχι», αφήνοντας την Αννίτα στα κρύα του λουτρού. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο μήνυμά του: «Έθεσαν ενώπιον μου το ενδεχόμενο να κατέλθω ως υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας. Ευγενικά απορρίπτω την πρόταση, όπως είχα αναφέρει επανειλημμένα στις συζητήσεις, μέχρι και μία ώρα πριν τη σύγκληση του Πολιτικού Γραφείου σήμερα και συνεχίζω να υπηρετώ ως αντιπρόεδρος και βουλευτής Αμμοχώστου».

Δεν βγαίνει ο/η πρόεδρος να προτείνει κάποιον για μια θέση (υποψήφιος δήμαρχος Λάρνακας) αν δεν έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή του. Διαφορετικά, ακολουθεί στραπάτσο. Όπως και έγινε!

ΓΚΑΛ