Με το που αποχώρησε από την Βουλή ο υπουργός Υγείας, ξεσάλωσε εντός της αίθουσας που συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική επιτροπή Υγείας η γενική διευθύντρια του Υπουργείου Χριστίνα Γιαννάκη.  Συγκεκριμένα, ενώ στην παρουσία του Μιχάλη Δαμιανού η κ. Γιαννάκη δεν τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, με την αλλαγή θέματος στη συζήτηση και την έναρξη της ενημέρωσης των βουλευτών από τον πρόεδρο του ΟΚΥπΥ Μαρίνο Καλλή, εξαπέλυσε επίθεση. 

Αφορμή το γεγονός ότι ο κ. Καλλής αναφερόμενος στο έλλειμμα των €100 εκατ. στον προϋπολογισμό του ΟΚΥπΥ, υπέδειξε ότι το ποσό αυτό αφορά αναπτυξιακά έργα τα οποία έπρεπε να είχαν ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια, ακόμα και πριν περάσουν στα χέρια του οργανισμού τα δημόσια νοσοκομεία.

Η κ. Γιαννάκη εξεμάνη, υποδεικνύοντας ότι «ο οργανισμός μπορεί να λέει ότι θα έπρεπε να γίνουν τα έργα από πριν αλλά δεν πρέπει να μηδενίζουν το έργο του υπουργείου Υγείας». «Για να είμαστε ξεκάθαροι», είπε η κ. Γιαννάκη, «πρέπει να προσέχουν τι λένε δεν φτάνει που τα έκανε όπως τα έκανε ο οργανισμός» εννοώντας τον Μαρίνο Καλλή και τον εκτελεστικό διευθυντή του ΟΚΥπΥ.

Η μουρμούρα συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίασης και τελικά, στην προσπάθεια του Μαρίνου Καλλή να εξηγήσει στην γενική διευθύντρια του υπουργείου Υγείας ότι πρόθεσή του ήταν να τονίσει το γεγονός ότι είναι έργα τα οποία έπρεπε να γίνουν πριν την ίδρυση του οργανισμού, η κ. Γιαννάκη του υπέδειξε: «Να μάθετε να μιλάτε σωστά ελληνικά».