Άνοιξε τις πύλες του… για λίγο και υποδέχθηκε κόσμο το ξενοδοχείο Βερεγγάρια στον Πρόδρομο.

Σε ένα gala dinner, στην παρουσία του Προέδρου Χριστοδουλίδη, παρουσιάστηκε το όραμα της ανακαίνισης και της αναβίωσης του ξενοδοχείου, αλλά και η σημασία του για την περιοχή γύρω από τον Πρόδρομο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες ανακαίνισης και αναβίωσης του θρυλικού ξενοδοχείου βρίσκονται στη δεύτερη φάση, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024. Την ίδια στιγμή προχωρούν και οι μελέτες της συμβουλευτικής ομάδας βάσει χρονοδιαγράμματος, σύμφωνα με το οποίο η ολοκλήρωση του project αναμένεται έως το 2026»

Πρωταρχικός στόχος του έργου αναπαλαίωσης είναι η προστασία του κτηρίου ως ένα σπουδαίο ιστορικό ορόσημο, αλλά και η αναγέννηση του Προδρόμου ως ένας περισσότερο δημοφιλής ορεινός προορισμός για τον εγχώριο και ξένο τουρισμό.

Η αναμενόμενη αναβίωση του θρυλικού Ξενοδοχείου Βερεγγάρια περιλαμβάνει την ενσωμάτωση μιας πληθώρας υπερσύγχρονων εσωτερικών και εξωτερικών υποδομών που θα συμβάλλουν σε μια εξ ολοκλήρου ευχάριστη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες.

Φωτογραφικό υλικό από τη χθεσινή βραδιά, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.