Η υποβολή των υποψηφιοτήτων για τους Δημάρχους, αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και μέλη Σχολικών Εφορειών της Λευκωσίας έγινε στην αίθουσα του πρώην ΕΚΑΤΕ η οποία ουσιαστικά βρίσκεται λίγα μέτρα έξω από την είσοδο του Δημαρχείου Λευκωσίας.

Ο νυν Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος είναι και υποψήφιος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Λευκωσίας, βρισκόταν έξω από το κτίριο του Δημαρχείου συνομιλώντας με κόσμο και συνοδεύοντας και τον Νίκο Τορναρίτη κατά την υποβολή της υποψηφιότητας του.

Πηγαινοερχόταν και αρκετές φορές στην αίθουσα και ρωτούσε αστειευόμενος τον κόσμο που εργαζόταν για την υποβολή υποψηφιοτήτων, γιατί να μην μπορεί να υποβάλει εκεί την υποψηφιότητα του, που ήταν δίπλα από το Δημαρχείο και έπρεπε να πάει να το κάνει στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας. Η αλήθεια είναι ότι και εμείς και πολύς κόσμος είχε αυτή την απορία καθότι κάποιος που ήθελε να παρακολουθήσει την διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων στην επαρχία Λευκωσίας έπρεπε να τρέχει σε όλα τα μήκη και πλάτη της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Λευκωσίας.

Φ.Δ.