Mόνο με δικά της PCR τα οποία μάλιστα κοστίζουν €120 (!) δέχεται επισκέψεις γνωστή ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία. Αυτό μάθαμε πριν από μερικές μέρες. Αυτό -όπως και αρκετά άλλα- δικαιολογείται από την άποψη ότι έχουν τη δική τους πολιτική οπόταν και με αυτήν οφείλουν να προσαρμοστούν οι επισκέπτες ή ασθενείς, είτε τους αρέσει είτε όχι, εφόσον έχουν την επιλογή να πάνε οπουδήποτε αλλού. Ωστόσο, ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι το γιατί μόνο τα δικά τους PCR γίνονται δεκτά, την ώρα που υπάρχουν τόσα χημεία και κλινικά εργαστήρια που οι πολίτες μπορούν να κάνουν εκεί μοριακό τεστ με μόνο… €25 και ίσως και χαμηλότερα; 

Κατανοητό ότι πρόκειται για δική τους πολιτική και όποιος επιθυμεί απλά δεν την ακολουθεί, ωστόσο λες και θεωρούν αναξιόπιστα τα μοριακά τεστ στην υπόλοιπη χώρα και μόνο τα δικά τους πληρούν τις προδιαγραφές και είναι έγκυρα. 

Αστειότητες θα το χαρακτηρίζαμε όλο αυτό, αλλά ας όψεται… η πολιτική της κάθε κλινικής την οποία επικαλούνται για να κόβουν και να ράβουν τα πάντα στα μέτρα τους.   

 ΕΛ.ΜΑ