Διαμερίσματα, οικόπεδα, και χωράφια βγάζει προς πώληση η Altamira Real Estate, από την κατηγορία «Altamira Selection» και τα ακίνητα είναι ιδανικά τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης. Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 17 Μαΐου 2022, στις 10 το πρωί.

Σύμφωνα με τη διαδικασία της εταιρείας, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη. Στην επαρχία Λευκωσίας τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον τελευταίο όροφο σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή στη συνοικία Καϊμακλί στο δήμο Λευκωσίας, εμβαδόν κλειστών χώρων  93 τ.μ., εμβαδόν ακάλυπτων βεραντών  141 τ.μ πωλείται με ενδεικτική τιμή 160.000. Βρίσκεται 480 μέτρα (περίπου) νοτιοδυτικά του κυκλικού κόμβου Μπάτα και 80 μέτρα (περίπου) δυτικά της λεωφόρου Καντάρας. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο (πόρτα αρ. 301) μιας μικρής τριώροφης πολυκατοικίας κατασκευής 2011. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια (το κύριο en-suite).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο σφυρί 288 ακίνητα, πωλήθηκαν μόλις 28

Διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου 58  τ.μ στη συνοικία των Αγίων Ομολογητών πωλείται με ενδεικτική τιμή  €70.000. Βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Τζον Κέννεντυ και την ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου. Ενοικιάζεται για €425/μήνα με απόδοση 7,3% και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση. Το διαμέρισμα έχει την πόρτα νούμερο 102, βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας με το όνομα Denis Hill Court και είναι κατασκευής 1987. Αποτελείται από ενιαία κουζίνα και καθιστικό, ένα υπνοδωμάτιο και WC με μπάνιο. Έχει κοινόχρηστο δικαίωμα χρήσης θέσεων στάθμευσης στο ισόγειο.

Οικόπεδο στην Λακατάμια 559 τ.μ πωλείται με ενδεικτική τιμή 180.000.  Βρίσκεται σε μία ελκυστική τοποθεσία στην ενορία Αρχαγγέλου – Ανθούπολης, κοντά στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου και το Μακάρειο Στάδιο. Έχει πρόσωπο περί τα 18 μέτρα και εφάπτεται πεζόδρομου. Έχει συντελεστή δόμησης 90% και είναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφης κατοικίας. Οικόπεδο στα Λατσιά 453 τ.μ πωλείται με ενδεικτική τιμή €130.000. Βρίσκεται μόλις 115 μέτρα από τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και πλησίον της υπεραγοράς Αλφαμέγα Λατσιών. Εφάπτεται δρόμου με πρόσοψη περί τα 30 μέτρα, βρίσκεται σε αδιέξοδο και έχει υψηλό συντελεστή δόμησης (100%) που το καθιστά ιδανικό για ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

Στην επαρχία Λάρνακας, διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη συνοικία Κόκκινες, πωλείται με ενδεικτική τιμή €120.000. Το διαμέρισμα έχει την πόρτα 021, βρίσκεται στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας, με συνολικά οκτώ διαμερίσματα. Οικόπεδο 398 τ.μ. πωλείται με ενδεικτική τιμή €200.000. Βρίσκεται κοντά στον κεντρικό πυροσβεστικό σταθμό της πόλης και την υπεραγορά Αλφαμέγα. Εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 12 μέτρα και εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Κα3, που επιτρέπει την ανέγερση τετραώροφου κτηρίου οικιστικής χρήσης. Η Altamira σημειώνει, η μειωμένη προσφορά παρόμοιων ακινήτων στην περιοχή το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό.

Στην επαρχία Λεμεσού οικόπεδο 297 τ.μ πωλείται στην τιμή €150.000.      Βρίσκεται σε μία ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στον δήμο Μέσα Γειτονιάς, κοντά στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας. Εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 14 μέτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση τριώροφου κτηρίου ή/και ανεξάρτητης κατοικίας με σκοπό την ιδιοχρησία ή/και την ενοικίαση.

Στην επαρχία Πάφου οικιστικό χωράφι 1.905 τ.μ στη Χλώρακα πωλείται με ενδεικτική τιμή €220.000. Βρίσκεται κοντά στην υπεραγορά «Παπαντωνίου» και το κοινοτικό γήπεδο ενώ προσφέρει πολύ καλές προσβάσεις προς την πόλη της Πάφου, το τουριστικό μέτωπο και τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Εφάπτεται δημοσίων δρόμων και αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματία ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες. Είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή/και για ενιαία οικιστική ανάπτυξη.