Με πέραν των 5.000 ακινήτων στο χαρτοφυλάκιο της, η Altamira Real Estate, η μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων του νησιού, παραμένει κυρίαρχη δύναμη του κλάδου. Με πολυετή εμπειρία στην κυπριακή αγορά ακινήτων, η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάθε ιδιώτη και επιχειρηματία ανάπτυξης γης που αναζητά την κατάλληλη επενδυτική ευκαιρία.

Καταγράφοντας περισσότερες από 8.000 πωλήσεις ακινήτων, η Altamira Real Estate παραμένει σταθερά η νούμερο ένα επιλογή για το κοινό και είναι προσηλωμένη στον πρωταρχικό της στόχο για παροχή του μέγιστου επιπέδου εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, από το πρώτο τηλεφώνημα του ενδιαφερόμενου αγοραστή μέχρι την ξενάγηση και την πώληση του ακινήτου.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει έναν στρατηγικό συνεργάτη για Κύπριους και ξένους επενδυτές, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλους τους πυλώνες διαχείρισης και πώλησης ακινήτων. Παράλληλα, διαθέτει το ισχυρότερο δίκτυο πωλήσεων, συνεργατών, μεσιτών και αντιπροσώπων στο νησί, που καλύπτουν όλο το φάσμα δυνητικών πελατών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Η Altamira Real Estate καθιέρωσε την ανάρτηση νέων ακινήτων κάθε Τρίτη, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να περιηγηθούν στην ψηφιακή της πλατφόρμα www.altamirarealestate.com.cy και να εντοπίσουν το ακίνητο που καλύπτει τις δικές τους ανάγκες. Ξεχωρίζει για τις μοναδικές ευκαιρίες που προσφέρει σε ακίνητα, τα οποία πωλούνται σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, καθώς και για τις εβδομαδιαίες εκστρατείες που παρουσιάζει, με επιλεγμένες προτάσεις σε τιμές προσφοράς.

Συνεχίζοντας τις εργασίες της στη βάση του επιτυχημένου επιχειρησιακού μοντέλου λειτουργίας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, η Altamira Real Estate παραμένει σταθερή στις αξίες της. Παράλληλα, ενεργώντας στη βάση των θεμελιωδών αρχών της, τη διαφάνεια, την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό, στοχεύει στην ενίσχυση της οικονομίας και τη δημιουργία αξίας για την κοινωνία.

Ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο για όλες τις επενδύσεις ακινήτων

Με ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο και πολυσυλλεκτικό χαρτοφυλάκιο, που περιλαμβάνει οικιστικά, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα, γραφειακούς χώρους, έργα ανάπτυξης, καθώς και τεμάχια γης σε αστικές, προαστιακές και αγροτικές περιοχές, η Altamira Real Estate προσφέρει στο κοινό ένα πλήθος επενδυτικών επιλογών, ικανών να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Μεταξύ αυτών, και ιδιαίτερα ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες σε εισοδηματικά ακίνητα, με υψηλές αποδόσεις και εξασφαλισμένα άμεσα εισοδήματα από την πρώτη ημέρα της αγοράς.

ONE STOP SHOP: ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

Δίνοντας προτεραιότητα στη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών, η Altamira Real Estate λειτουργεί ως “One Stop Shop”, βασισμένο σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο επιχειρησιακό μοντέλο, που προσφέρει άνεση, πρακτικότητα και εξοικονόμηση χρόνου, μέσα από γρήγορες, διαφανείς και ευέλικτες διαδικασίες.

Με έμφαση στην αξιοποίηση αναβαθμισμένης τεχνολογίας και εξειδικευμένων εργαλείων, η Altamira Real Estate διαχειρίζεται τα ακίνητα σε όλο τον κύκλο ζωής τους, ενώ η υψηλά καταρτισμένη ομάδα της βρίσκεται στο πλευρό των πελατών σε όλα τα στάδια εντοπισμού και διαχείρισης των ακινήτων της επιλογής τους. Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν ως αρωγούς τα έμπειρα στελέχη της Altamira Real Estate, από την αρχική φάση εντοπισμού ενός ακινήτου, μέχρι τον σχεδιασμό, τη διενέργεια σχετικών μελετών, την κοστολόγηση του έργου, τη διαχείριση της κατασκευής και την ολοκλήρωσή της.

Παράλληλα, έχοντας αναπτύξει το μεγαλύτερο εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίου (Asset Management), παρέχει τον πλήρη κύκλο διαχείρισης υπηρεσιών Rental Management, Property Management, Real Estate Project Development και Portfolio Management.

Το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων της Κύπρου

Η εξειδίκευση και η άριστη τεχνογνωσία της Altamira Real Estate αποτυπώνεται και στην ίδια την ομάδα της, η οποία είναι η μεγαλύτερη στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο και αριθμεί 100 μέλη, έτοιμα να παράσχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή.

Η ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση και εξειδικευμένες συμβουλές, μέσα από το τηλεφωνικό κέντρο της, στο +357 22 696 500 και 8000 8200 (χωρίς χρέωση) από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. μέχρι 5 μ.μ. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα διευθέτησης ξενάγησης στο ακίνητο που επιθυμεί ο επενδυτής, με συνοδεία μελών των επαρχιακών ομάδων πωλήσεων.

Η Altamira Real Estate διαθέτει επίσης τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη ομάδα εκτιμήσεων, η οποία αποτελείται από εγκεκριμένους εκτιμητές και συμβούλους – μέλη του Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ) – και έχει την ευθύνη για διάθεση των ακινήτων στις αντικειμενικές τιμές της αγοράς που ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία κάθε προς πώληση ακινήτου.

Ένα «κλικ» μακριά από το ακίνητο που επιθυμείς

Η ιστοσελίδα, www.altamirarealestate.com.cy αποτελεί μια σύγχρονα σχεδιασμένη ψηφιακή πύλη, που παρέχει στους χρήστες εύκολη πλοήγηση στις πλούσιες επιλογές ακινήτων. Με άνετη χρήση σε όλες ανεξαιρέτως τις ψηφιακές συσκευές, η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, προσφέροντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, στοιχεία, χάρτες και προδιαγραφές για ευρύ φάσμα των προς πώληση ακινήτων.

Επιπλέον, αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής, η ιστοσελίδα της Altamira Real Estate δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να περιηγηθούν ψηφιακά σε επιλεγμένα ακίνητα μέσα από τη χρήση του εξειδικευμένου λογισμικού 3D Virtual Tours.

Ακόμα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν στο εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, ώστε να λαμβάνουν αμέσως πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες προσφορές και εκστρατείες ή να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό στο “My Altamira”, αποκτώντας πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες.

Νέα ακίνητα κάθε Τρίτη

Για την κυπριακή αγορά ακινήτων, η Τρίτη είναι μια ημέρα ταυτισμένη με τις νέες αναρτήσεις ακινήτων που διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate. Σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές και τοποθεσίες, οι εβδομαδιαίες μοναδικές ευκαιρίες και οι ειδικές προσφορές της περιμένουν τους ενδιαφερόμενους αγοραστές στην ιστοσελίδα της, www.altamirarealestate.com.cy, παρέχοντας μια γκάμα επιλογών για το ακίνητο της αρεσκείας τους, στην τιμή που τους ταιριάζει.

Επενδυτική ευκαιρία με εξαώροφο κτήριο στη Μακαρίου (PR14189)

Ανάμεσα στις ελκυστικές προτάσεις που διαθέτει, το ενδιαφέρον κεντρίζει εξαώροφο κτήριο στην καρδιά της λεωφόρου Μακαρίου, στη Λευκωσία. Το ακίνητο εφάπτεται της λεωφόρου Μακαρίου, με πρόσωπο περί τα 21 μέτρα και της οδού Ζίνας Κάνθερ, με πρόσωπο 23 μέτρα, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στη πολυσύχναστη εμπορική οδό Στασικράτους.

Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του ακίνητο, με πολυάριθμους χώρους στάθμευσης και συνολικό εμβαδόν 2.600 τ.μ., το οποίο πωλείται στην τιμή των €7.500.000. Το ακίνητο αποτελείται από κενό κτήριο με 14 καταστήματα στο ισόγειο και 12 γραφεία στους ορόφους. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλο ασφαλτοστρωμένο εμπορικό οικόπεδο, έκτασης 410 τ.μ., που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης για 35 τουλάχιστον οχήματα. Συγκεκριμένα, το ακίνητο διαθέτει καταστήματα, με εμβαδόν 392 τ.μ. και μεσοπάτωμα 143 τ.μ. στο ισόγειο, κλειστούς χώρους γραφείων στους έξι ορόφους, έκτασης 1.474 τ.μ. και βεράντες 198 τ.μ. Παράλληλα, εξυπηρετείται από ένα κεντρικό και δύο βοηθητικούς ανελκυστήρες, καθώς και κλιμακοστάσιο. Εξαιρείται της καταβολής ΦΠΑ και αποτελεί μοναδική επενδυτική επιλογή, αφού μπορεί να αποφέρει στον επενδυτή αποδόσεις πέραν του 7%.

Εμπορικό ακίνητο στη λεωφόρο Προδρόμου στον Στρόβολο (CG10878)

Στον Στρόβολο πωλείται εμπορικό ακίνητο που εφάπτεται των πολυσύχναστων λεωφόρων Βυζαντίου και Προδρόμου, στην ενδεικτική τιμή των €6.600.000. Το προς πώληση ακίνητο αποτελείται από γραφείο στο ισόγειο και τέσσερα γραφεία στους άνω ορόφους, με συνολικό εμβαδό 2191 τ.μ. Οι μονάδες είναι πλήρως ενοικιασμένες και εξασφαλίζουν ετήσια εισοδήματα πέραν των €370.000 για τον εν δυνάμει ιδιοκτήτη. Ιδανικά τοποθετημένο σε μια δραστήρια περιοχή του Στροβόλου, το ακίνητο βρίσκεται κοντά στα κεντρικά γραφεία των Κυπριακών Ταχυδρομείων, το κέντρο της Λευκωσίας αλλά και όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες, όπως καταστήματα, τράπεζες, κυβερνητικά κτήρια και άλλες υπηρεσίες. Στο σύνολό του, το κτήριο αποτελείται από δύο υπόγεια με χώρους στάθμευσης και αποθήκες, ισόγειο με δύο καταστήματα και ένα γραφείο, καθώς επίσης τέσσερις ορόφους με γραφειακές μονάδες. Αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή σε εισοδηματικά ακίνητα, με δυνατότητα απόδοσης πέραν του 7%.

Γωνιακό εμπορικό οικόπεδο στη Λακατάμια (PR10393)

Γωνιακό εμπορικό οικόπεδο ξεχωρίζει στον Δήμο Λακατάμιας στην επαρχία Λευκωσίας. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή ΣΤΕΛΜΕΚ, που συνορεύει με τη Μακεδονίτισσα και βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο «Nicosia Mall». Διαθέτει εμβαδόν 7.871 τ.μ., έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, ενώ εφάπτεται πεζόδρομου και της συμβολής των οδών Εμπεδοκλέους και Ισοκράτους με μεγάλη πρόσοψη περί τα 175 μέτρα. Εμπίπτει εντός της Εμπορικής Πολεοδομικής Ζώνης Εβ με συντελεστή δόμησης 90% και κάλυψης 45%, ενώ είναι ιδανικό για ανάπτυξη μικτής χρήσης. Πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €2.000.000.

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Altamira Real Estate αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ακινήτων της Κύπρου, η οποία διαχειρίζεται τα χαρτοφυλάκια ακινήτων της doValue Cyprus και διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στο νησί. Είναι μέλος του διεθνούς Ομίλου doValue, του μεγαλύτερου ομίλου διαχείρισης δανείων και ακινήτων στη Νότια Ευρώπη, με έδρα την Ιταλία και με υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία περί των €120 δισ., ο οποίος κατέχει κυρίαρχη θέση σε Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Κύπρο.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 1

2253, Λατσιά

Λευκωσία

Τηλέφωνο: 8000 8200 και 22 696 500

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.altamirarealestate.com.cy