Μπορεί να κάνουμε καιρό να φάμε αυθεντική πίτσα σε κάποια γραφική ιταλική πλατεία, αυτό δεν πάει να πει όμως ότι δεν μπορούμε να απολαύσουμε το ιταλικό έδεσμα από το σπίτι μας, είτε με κατ’ οίκον παράδοση ή από το παράθυρο (take away).
  
Pizza Mine
Όπως σου λένε και οι ίδιοι στην ιστοσελίδα τους: «μη πας πουθενά… θα έρθουμε εμείς». Ευτυχώς κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη πιτσαρία είναι το ιερό δισκοπότηρο της οικογένειάς μου και από τους πιο πολύτιμους συνδέσμους μας με την «παλιά» μας ζωή. Στην Pizza Mine ο πελάτης έχει τον απόλυτο έλεγχο αφού φτιάχνει την πίτσα του ακριβώς όπως την ονειρεύτηκε, διαλέγοντας χωρίς επιπλέον χρέωση όλα τα υλικά που θα καλύψουν τη λεπτή ζύμη, η οποία μέσα σε τρία μόλις λεπτά μέσα στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο μετατρέπεται σε μια τραγανή και μυρωδάτη κρούστα.  77775200, Δευτέρα-Κυριακή 12:00-23:00.
 

 
Toronto Pizza
Μια τυχαία συνάντηση στον Καναδά, μεταξύ του Ιταλού chef Francesco Longo και του Κύπριου Κώστα Κουρουφέξη, οδήγησε τον τελευταίο να «βουτήξει» ολοκληρωτικά στον κόσμο της πίτσας. Μετά από χρόνια, έφερε τις γνώσεις και την πείρα του στην πατρίδα του την Κύπρο, κερδίζοντας τις καρδιές μας τόσο άμεσα, που μέσα σε πολύ μικρό διάστημα άρχισε να κτίζει μια μικρή αυτοκρατορία. Μην ξεχάσετε να ελέγχετε τις σούπερ προσφορές τους. Παρήγγειλε διαδικτυακά στο www.torontopizza.com.cy ή στο τηλέφωνο που αντιστοιχεί στην περιοχή σας. Δευτέρα-Κυριακή 12:30-23:00.

 
 
 
 
Domino’s Pizza
Διαλέξτε από 25 διαφορετικά και λαχταριστά είδη πίτσας, ένα συνδυασμό μισή-μισή με δύο από τις αγαπημένες σου γεύσεις ή κάνε τη δική σου, διαλέγοντας μέγεθος, ζύμη και τα υλικά που θέλεις για την επικάλυψη. Ευφάνταστες γεύσεις από διεθνή και εγχώρια κουζίνα, που συμπεριλαμβάνουν επιλογές για χορτοφάγους και vegans. 77778558, Δευτέρα-Κυριακή 12:00-23:00.
 
 

Pizza Hut
Το ήξερες ότι η Pizza Hut ήταν η πρώτη πίτσα που παραδόθηκε ποτέ στον Λευκό Οίκο όπως και η πρώτη πίτσα που ταξίδεψε στο Διάστημα; Εκτός από τους προέδρους και τους αστροναύτες, γουστάρουμε και εμείς Pizza Hut, είτε πρόκειται για Deep Pan pizza, Stuffed Crust pizza ή Hand Crafted San Francisco, γιατί η ποιότητα και η γεύση αποτελούν σταθερή αξία. Παρήγγειλε και πλήρωσε διαδικτυακά στο pizzahut.com.cy ή κατέβασε το app (για να ενημερώνεσαι κιόλας για όλες τους τις προσφορές) και παρέλαβε την πίτσα σου έξω από το σπίτι με μηδενική επαφή. 77777777,  Δευτέρα-Κυριακή 12:00-22:30.

 
Pizzeria Italiana La Sardegna da Gino
Θα φάτε πίτσα άλλο πράμα από τα χεράκια του «Ιταλού», όπως έγινε γνωστό το εστιατόριο με το όνομα «σιδηρόδρομος». Θα με στηρίξουν και οι Παφίτες σε αυτό, μη σου πω θα με στηρίξουν όλοι όσοι έτυχε να φάνε εκεί μέχρι τώρα από το 1993 που άνοιξε. Η πίτσα του chef Gino δεν έγινε θρύλος χωρίς λόγο, μιλάμε για αυθεντική, παραδοσιακή πίτσα φτιαγμένη με ολόφρεσκα συστατικά, πολύ μεράκι και σχεδόν σουρεαλιστικά γενναιόδωρες μερίδες! Αποστόλου Παύλου 70, Πάφος, 26 933399, Δευτέρα-Σάββατο Κυριακή 17:30-22:00 (Τρίτη κλειστό).

Περιοδικό “Down Town”, τεύχος 694.