Μετά την επιτυχία των συναυλιών τους σε Λευκωσία και Λεμεσό το 2021 και το καλοκαίρι του 2023, οι The Italian Tenors, προσθέτοντας στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, καταθέτουν τη δική τους μουσική πινελιά, με δύο μοναδικές συναυλίες στην Πάφο και τη Λευκωσία.                       

Τρεις Ιταλοί τενόροι, οι: Έβανς Τονόν, Λούκα Σάλα και Σαμπίνο Γκαΐτα, με σπουδές στις πιο γνωστές Μουσικές Ακαδημίες και εμφανίσεις στις μεγαλύτερες όπερες, φέρνουν μια πινελιά Χριστουγέννων – A Touch of Christmas, όπως είναι ο τίτλος της μουσικής τους παράστασης. 

Μαζί τους ως special guest, η σοπράνο Φραντσέσκα Λάντσα, σε μια συγκλονιστική ερμηνεία στο «Phantom of The Opera» καθώς και οιPrincipal Dancers τουBallettodi Siena,  Κιάρα Γκαλιάρντο  και  Τζουζέπε Τζακαλόνε όπου μας παρουσιάζουν μεταξύ άλλων, ένα  pas de deux από τον Καρυοθραύστη.

Οι Italian Tenors, “παντρεύουν” τον Lucio Dala με τον Leonard Cohen και το Con Te Partirò με το Mamma Maria και προσφέρουν ένα μοναδικό μουσικό γεγονός που συναρπάζει το κοινό.

Αυτή τη φορά, προσθέτουν στο πρόγραμμά τους χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο και υπόσχονται μια ζεστή και χαρούμενη βραδιά γεμάτη από το εορταστικό φως των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κάθε εμφάνισή τους γίνεται sold out και κάθε παράσταση τους αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία για το κοινό, καθώς οι τρεις Ιταλοί Τενόροι επιδιώκουν τη διάδραση μαζί του με χιούμορ, τρυφερότητα και θετική ενέργεια, την ώρα που οι κρυστάλλινες φωνές τους δημιουργούν μια έκρηξη συναισθημάτων με άρωμα ιταλικής γοητείας. 

Οι Italian Tenors παρουσιάζουν στο κυπριακό κοινό, γνωστές άριες και ιταλικά ποπ τραγούδια, μαζί με εορταστικές μελωδίες, σε πρωτότυπες και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες διασκευές, που αναδεικνύουν τη μουσική γοητεία της Ιταλίας και τη φωνητική δύναμη των ερμηνευτών.

Οι συναυλίες στην Κύπρο:

  • Πάφος, Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο, Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, 8.30μ.μ. Sold Out Tickets
  • Λευκωσία, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, 8.30μ.μ. Sold Out Tickets