Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά γεμάτη συναισθήματα και αγάπη παρουσιάζει ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, στις 8.30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, χαρίζοντας ελπίδα και αισιοδοξία στα παιδιά που παλεύουν με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Τέσσερις μαχήτριες της ζωής, τέσσερις γυναίκες που πάλεψαν με τον καρκίνο ενώνουν την αγάπη τους για το τραγούδι και τη μουσική στη συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή». Νάσια Τραχωνίτου, Παμπίνα Κοντέα, Γεωργία Κόμπου και Νεφέλη Αντωνίου, μετά και από την παρότρυνση του ιατρού Δρος Γιώργου Άστρα Παθολόγου- Ογκολόγου ανεβαίνουν στη σκηνή στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Μαζί τους σε αυτό το υπέροχο μουσικό συναπάντημα η Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου, Υπαστυνόμου Θεόδωρου Ηροδότου.

Η Φιλανθρωπική Συναυλία «Ένα Τραγούδι, Μια Ευχή»έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Υψηλής Προστάτιδας του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», Φιλίππας Καρσερά – Χριστοδουλίδη, ενώ τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για ενίσχυση του έργου του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή».

  • Λευκωσία, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, 8.30μ.μ.  Soldout Tickets